Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 vagyok és szakítok, megtalalhatom a párom és esetleg szülhetek 30 évem előtt?
25 voltam, mikor elhagytam a párom, aki ugyanilyen felelőtlen alak volt, kifolyt a pénz a kezéből, semmi felelősségtudat. Mi lesz holnap? jövőre? Semmi. Csak álmodozás, hogy "majd", de tenni semmiért nem tett.
29 vagyok, 1 éve házas, azt nem tudom, hogy sikerül-e 30 előtt szülni, de nem is stresszelek rajta, alakul, ahogy az élet hozza. :)
Kérdező, egy biztos, ha benne maradsz ebben a kapcsolatban, akkor nincs esélyed boldog házasságra. Ha kilépsz, már legalább az esély megvan rá.
Ha neked az az életcélod, hogy mindenképpen 30 előtt szülj, akkor szinte garantáltan egy gyökért fogsz kifogni a nagy kapkodásban. Több ilyent is ismerek a környezetemben, valaki még igyekszik mutatni a hamis álomképet a külvilágnak, valakinek végül elege lett és végre elvált. Egy konkrét példa a volt legjobb barátnőm (azért csak volt, mert a drága férje elmarta mellőlem, gondolom sejted milyen a pasi), ő már 20 évesen a fejébe vette, hogy 30 előtt akar szülni. Már a volt barátjával is elég sokat beszéltek a gyerekekről, de abból nem lett semmi, mert a srác elég lumpen volt, de ugye a családtervek miatt ragaszkodott hozzá, aztán szerencsére a srác szakított. Viszont a férje egy igazi agresszív fsz, aki pénzével kompenzál, volt barátnőm meg el volt ájula, hogy lakása van Pesten, meg milyen okos. Amúgy meg néha megveri, meg úgy beszél vele, mint a kutyával, de nem baj, ő legalább 30 előtt szül és fiatal anyuka lehet.
Ezek után mérlegelj, én csak annyit mondok, hogy ezt a kapcsolatot már megette a fene és kár görcsölnöd a párkeresés/gyerek témán, jön az majd magától.
"Félek, hogy már minden normális kedves férfi foglalt én meg egyedül maradok."
Durván kapcsolatfüggő vagy.
Én a helyedben kilépnék a nem működő kapcsolatomból, és a saját lábamra állnék. Ott azért nem kevés a gond, ahol mindig csimpaszkodni kell egy férfiba...
Aztán amikor egyedül is boldogulok, rendbe raktam önmagam és az életem, jöhetnek a férfiak. De közülük sem mindegyik/bármelyik! Csak az, aki megugorja a lécet!
De ez én vagyok.
Te vagy ebben a langyos f@sban fogsz maradni, és mielőbb lebabázni, mert ugye már lassan vége a sulinak, a CSOK meg jobban fizet, mint a melóhely, vagy az első szembejövőre fogsz rácsimpaszkodni, hogy beadhasd neki a dumát, hogy te szeded a gyógyszert, és nem érted, hogyan estél teherbe.
Ne legyen igazam.
Naa. Azért 3 év alatt kortól függetlenül csak felhoztad a házasság/család/gyerek témát, ha neked ennyire fontos. Arra akkor mit mondott ? Kamuzott vagy kaptál egy ilyen gumicsontot, mint most ?
32/f
Ma egy 35-40 évesen szült nőt senki nem néz a gyerek nagyijának, azt a falusi kislány viszonyt hidd el, mindenki idiótának nézi, aki huszonévesen szül az első jött-mentnek, mert az ilyen kapcsolatok szinte mindig úgy végződnek, hogy mire a gyerek oviba megy, a díszes "család" széthullik.
Hidd el, inkább legyen a gyereknek anyagilag stabil, a házasságukra vigyázó "nagyijakorú" anyja és apja, minthogy egy idióta anyja, aki felcsináltatja magát a semmire, csak mert unatkozik. Neked lehet jó babócázni, de a gyerek egy életre megnyomorodik, amikor egy szar kapcsolatba vállalod! Mostohaanyuci, mostohaapuci, féltesók mindkét oldalról, plusz mostahatesók az új mostohákkal.... nem egy leányálom a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!