Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 24 vagyok és szakítok, megtalalhatom a párom és esetleg szülhetek 30 évem előtt?
Óh, még negyven felett is, csak a kérdező nem akar.
32/f
Én tényleg félek!
Ez szerintem nem vicces mert mióta vele vagyok nem vagyok kapcsolatban senkivel, nincsenek barátaim csak a családom. Májustól fogok dolgozni mert most végzek a sulival. Októberben töltöm a 24et.
Kérdező. Ha ennek véget vetsz, majd azt a rossz szokások koptasd el, hogy nem megfelelő emberre időt pazarolsz, miután kiderült, hogy neked nem megfelelő. Amikor meg a terveiről beszélsz, mindig figyelj arra, hogy világosan beszélj és a részletekkel is tisztában legyél. Legyen terved magyarán. Ezt pedig várd el a másiktól is, amikor te kérdezel az ő terveire. Ha csak jövőhétre van terv, az kuka, ahogy a "majd meglátjuk/alakul/lesz valahogy is.
32/f
Na kérdező. Pont az ilyen helyzetekről beszéltem. Mi óta derült ez ki számodra és mióta vagytok együtt?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!