Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtalálhatom még az igazit?
21 éves nő vagyok. Állítólag az arcom átlagos, illetve annál azért kicsit szebb.
A melleim elég kicsik, közben a combom pl elég husis. A pasik terén elég válogatós vagyok kinézetre is, és belső értékek is fontosak.
Fiatal vagy még, légy türelmes, ne akard nagyon görcsösen a dolgot, tapasztalatból mondom, mert annál nehezebben fog menni. Akkor fog rád találni a megfelelő srác, mikor nem is számítasz rá. :)
Járj el a barátnőiddel bulizni, szórakozz, éld az életedet! :)
Ha a külsőddel nem vagy megelégedve, akkor tornázz, és mozogj, plusz étkezz egészségesen. :)
Az egy dolog hogy nekem nem elég hogy egy srác jól néz ki, érdekelnek a belső tulajdonságai.
Az másik dolog, hogy azért mindenkinek számít, hogy néz ki a másik. Úgy értem, jelentősen nehezítené a helyzetet, ha 150 kiló lennék. Éértitek :)
Köszönöm a válaszokat, nem rég ért véget egy kapcsolatom, csak vélemények érdekelnének. Nem kérek privát üzit.
Bocsi fiúk, majd máskor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!