Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 évesen még megtalálhatom az igazit?
persze! Én 19évesen találtam meg, és te meg 26évesen fogod! Vagy 27...de ha nyitott szemmel jársz megtalálod, és nem a kor számít vagy a hely. Hanem hogy tudod, hogy ő az igazi. Amit leírtál az nagyon szomorú, és sajnálom:(
20/f
atyaég, hát hogyne találhatnád meg! bár én nem feltétlen hiszek ebben az "igazi" dologban, de ha azt kérdezed, leszel-e még szerelmes.... hát hogy a viharba ne lehetnél??? úgy beszélsz, mintha legalábbis 50 lennél! fiatal vagy, életerős, egy csomó minden a kezedre játszik, rengeteg lehetőséged van, ebben a korban sok mindent megtehetsz, akkor mi a fenét parázol???
21/L
Néha én is felteszem magamban ezt a kérdést...
Megtalálod, mondja az aki néha elég peeszimista ilyen ügyben
23 FFI
Talán azért "parázik", mert írta: "...fiatal anyuka szerettem volna lenni..." és ketyeg az a bizonyos óra...
Kedves kérdező! Nyugodj meg! Biztos, hogy meg fogod találni az "igazit" ! :) De semmiképp ne fordulj most magadba, és ne zárkózz a 4 fal közé, mert nem fog bekopogni az ajtón az illető...
Még lehetsz fiatal anyuka,sőt fiatalos is!Haladj a világgal én azt mondom:)
Miért ne találhatnád meg?Meg fogod találni,csak hozzáállás kérdése!
24N
Neee, ezt a dolgot felejtsd el, hidd el a gyereknek is sokkal jobb ha érett tapasztalt anyja van, arról nem is beszélve hogy nem hiszem, hogy olyan mesés egzisztenciális helyzetben vagy hogy csak úgy el felelőtlenkedjed ezt a szülői szerepet, onnantól nincs visszaút, fel kell nevelned a gyereket.
Én inkább megvonnám a szexet semhogy ebbe az országba csináljak valakit, hogy az is szívjon a többivel, ááá abszurdisztánba bűn gyereket csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!