Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megjavítani ezt a kapcsolatot? Hogy tudnék megbocsájtani neki?
Figyelt kérdés
Minden olyan szép lehetne. Mindig is róla álmodtam. Viszont szinte még gyerekként jöttünk össze. Én nagyon szerelmes voltam belé, ő nem (tudta) ezt még úgy viszonozni. Sokszor sírtam miatta éjszaka, nagyon sokszor megbántott, félválról vette a kapcsolatunkat. Fontos voltam neki, szeretett is, de annyira mégsem.(Szerintem még mind2en nagyon érettlenek voltunk) Elég sokszor lekezelő volt velem szembe. Szerintem nem tudtam hova rakni az egész kapcsolatunkat. Aztán mire észrevettük az évek elteltek felettünk. Nagyon sokat változtunk belsőleg és külsőleg is szerencsére előnyünkre. Egy nagyon helyes, okos, jó kiállású férfi lett belőle, aki még a tűzbe is értem menne annyira szeret. Én pedig leadtam a plusz kilóimat, mások szerint sokkal szebb lettem én is, de ez ízlések és pofonok kategória. Sikerült normális munkahelyet találnunk, gyüjtögetnünk . Most következne az életünkben az a szakasz, hogy gondolkodunk az esküvőn és a babán is. A problémák ott kezdődnek, hogy neheztelek rá a múlt miatt, hogy ha én nem erőltetem, akkor már rég nem lennénk együtt. (Ezek 8-9 éves dolgok) Nagyon szerelmes voltam, ő sokszor bunkó és lekezelő volt, kevesett találkoztunk stb. Most már minden megváltozott, 1 év után vettem észre , hogy szeret, szerelmes belém ami szerencsére azóta is kitart nála.Tudom, hogy nem szabad rágódni a múlton és ezen túl is szeretnék lépni. Szeretem nagyon, vonzónak is találom, viszont a szerelem abban az időben el is veszett. Valakivel történt hasonló?2019. márc. 29. 13:05
11/11 anonim válasza:
A párterápia nagyon jó ötlet ha ő is nyitott rá, ott a mélyére lehet ásni a 8-9 éves sérelmeknek, kibukik hogy ő miért tette, hogy te mit éreztél, mit érzel, és közösen el tudjátok engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!