Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb megjavítani a párkapcsolatot vagy a baráti köteléket építgetni?
Párommal másfél éve vagyunk együtt, eljegyeztük egymást. 1 évig közös munkahelyünk volt. Együtt élünk az ország másik végében,havonta kb elszoktunk látogatni a szülőkhöz. Néha külön is szoktunk maradni...ő az övénél, én az enyémnél. Alig csinálunk közös programot, sőt.... Azt mondta ha hazamegyünk latogatni több helyre eltudunk menni mert ismerjük már a környéket. Nos.....
Itt vagyunk már 3. napja de ő még mindig a barátokkal akar lenni..persze engem sosem hìv... Tegnap hiányoltak a haverjai hogy hol vagyok. Ma úgy terveztük, hogy nosztalgiázunk egy kicsit, elmegyünk arra a helyre ahol összejöttünk. DE.... Mivel 40 fok van kint,napközben nem lehet ilyesmi programot tervezni csak estefele..de azért érjünk vissza 10re mert a haverjai ma is összeakarnak ülni. Hozzáteszem kezd zátonyra futni a kapcsolatunk. És elmehetünk oda is dumálgatni. Nem sokat találkoznak, sőt nem is tartják nagyon a kapcsolatot..
Ilyenkor mégis? Sok volt belőlem? Hogy sűlve főve együtt vagyunk?
Addig oké, hogy távol laktok és ritkán találkozik velük, te hát pótol valamit. Az is, hogy párszor nélküled.
Én, azért legtöbb esetben vittem a párom is. A párom nem egy csodanő, nem egy szépség, csak nekem. A barátok elfogadják, vagy lassan kiesnek a baráti körből. Első helyen, minden kép a páromnak kell lenni. Vele más és erősebb a kapcsolat, mint a barátokkal. Ahol a barátok vannak első helyen, az a kapcsolat már..........
Én viszont nagyon nem értek egyet 2-es véleményével. Tipikus társadalmi elvarás hogy az embernek a párja legyen az első. Mégis a barátok megmaradnak akár több 10 évig is ha normálisan vannak kezelve ,míg egy kapcsolatban még a házasság sem garancia
Nem azt mondom hogy a barátok fontosabbak ,de véleményem szerint vannak olyan erős baráti kötelékek amik ugyanazon a szinten vannak. Más egy épphogy haver vagy valaki olyan akivel az ember alig tartja a kapcsolatot (emiatt furcsa nekem kicsit a párod) de igazi ,erős baráti kötelékeket SOSEM hanyagolnék el azért mert van párom. Ahogy fordítva se.
De egy olyan kapcsolatban ahol az egyiknek nincsenek barátai(legalább 1-2) akkor az a fél előfordul hogy magányos lesz. Teljesen normális ha el akar menni néha nélküled. Ahogy ez a te részedről is érthető lenne.
Vele kell megbeszélned. Az hogy a kapcsolatotok már nem jó ,azt pedig nem ez a pár nap fogja megoldani.
Pont azért kéne hìvnia engem is, mert az én barátaimat elüldözte, és egyedül érzem magam..
Nem ez a pár nap fogja megoldani, de itt van megint egy lehetőség, hogy javìtgassuk, és ezt is elhalassza
Bocs de en sose járnék olyannal aki el akarja üldözni a barátaimat. Spec én azt sem értem hogy te ezt miért hagytad de a múlton felesleges rágódni. És érdemes lenne pár tőle független barátot szerezned ,mert így hosszútávon szörnyen magányos leszel...
Szerinten semmi nincs abba ha pár napot nélküked akar elmenni. De ha rosssz a kapcsolatotok és neked meg nem hagyja hogy más kapcsolataid legyenek akkor el kéne gondolkodni hogy megéri-e vele lennim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!