Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek rossz gyerekkora volt, zűrös családból származik, felnőve miért nem tud rendes párkapcsolatot kialakítani, miért ront el mindent?
Sok olyan lányt ismerek akinek rossz gyerekkora volt, vagy éppen zűrös családból származik (börtönviselt, munkanélküli, alkoholista, elvált szülők, nyomortelepen lakott, stb).
Az ilyenekkel miért nem lehet normális párkapcsolatot kialakítani?
Ha már úgy jól alakul minden, miért teszik tönkre a saját párkapcsolatukat?
Általában az emberek követik a szülök, környezetük példáját, egyfajta etalonként.
Ha valaki van olyan érett fiatalabb korában, hogy belássa, hogy az eddigi zűrös élet neki nem célravezető a további boldoguláshoz, akkor elindulnak épp az ellenkező irányba pont azért, hogy elkerüljék pl. az alkoholizmust a börtönt,a nyomortelepet. Ez a fajta szemlélet nagyon komoly érettségre vall kell, hogy el tudja képzelni hogy van másik út is de ehhez megint csak tapasztalnia kell. keveseknek adatik az meg.
Én is elég zűrös helyről jöttem, de én pont nem akartam azt amit példának szánt az élet és szerencsémre sikerült:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!