Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet megbocsájtani á hazudozást, a titkolozást egy párkapcsolatban?
régebben ismertem egy párt.
a jól szituált intelligens srácnak vállalkozásai voltak és rendkívül ügyesen játszva az együttélésük után több évvel derült csak ki róla,hogy valójában konkrétan gengszter.
külsőre semmi nem utalt erre,nem volt feltűnő terepjáró,meg tetoválások,se antiszociális viselkedés.
mázlista volt,mert a csajt annyira nem is borította ez ki,míg az elődei menekültek.
azóta is együtt vannak,pedig már eltelt vagy 10 év.
Jujuj. Én se mennék hozzá.
Akkor már anyagilag is függtök egymástól, és ki tudja, mit titkol még, ami gazdasági hátrányt jelenthet a számodra és az egész családodra!
Lol. Alig ismered még, ezek alapján is elég zűrös. Miért házasodtok össze?
Én alapból legalább 3-4 év kapcsolat után házasodnék, amikor már alaposan kiismertük a másikat minden élethelyzetben. 1 év még nagyon kevés szerintem.
A másik dolog meg a hazudozás, titkolózás. SEMENNYIRE nem férne bele számomra. Nyilván egy eset után elbeszélgetnék vele és adnék még egy esélyt, de ha mégegyszer ezen kapnám, akkor kuka.
Számomra nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy őszinték tudjunk lenni egymáshoz és tényleg mindent meg tudjunk beszélni, ne legyenek titkok és hazugságok.
A házassággal kb azt mondod ki, hogy életed végéig vele akarsz maradni. Na már most tegyük fel most vagy 30 éves és élni fogsz 90 éves korodig. Tényleg egy ilyen alak mellett akarnál élni nap, mint nap?
Ne már..
Jó, tudom, hogy el lehet válni meg minden, de ha ilyen zűrös a helyzet, a legjobb hozzá se menni..
Még ha jó lenne a kapcsolat is azt mondanám, hogy várj még, ne menj hozzá 1 év után..hát még így..
Én nem maradnék vele az tuti, annyira a kapcsolat elején vagytok és már belefáradtál a dolgaiba.Mi lesz így később?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!