Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, feltekenyek lennetek ha ferjetek ezt csinalna? Mit mondanatok neki
Ha többször megpróbáltam volna már vele beszélni erről és ennek ellenére továbbra is ezt csinálja, akkor valószínűleg én is pontosan ugyanezt csinálnám az orra előtt. Elkezdenék szexin öltözni, belebújni a telefonba, kacéran mosolyogni, mikor megnyitok egy üzenetet ... hidd el, rögtön lesz kedve beszélgetni!
Azért csinálja ezt, mert tudja, hogy megteheti, nagyon is nyeregben érzi magát, mert úgy látja, hogy veled mindent meg lehet tenni.
"Es erre az a valasza,hogy de velem van, haza jar minden este"
Hűűű, az alfahím. Azonnal kib*sznám, csak ingyen cseléd vagy neki, semmi más. Nehogy már még hálásnak is kelljen érezned magad azért, mert esténként hazamegy.
Kérdező azt nem neked írtam hanem az előttem válaszolóknak.
Egy fizetésből éltek?Azt hogy kell csinálni?
"Jó éjt, jó reggelt, szivecske."
Hova hányjak?
Miért ilyen szerencsétlenek a nők??? A szinglinek a házas p.cs kell, tűri, hogy örök második a sorban, a feleség meg elnéz mindent, mert nulla az önbecsülése, és a hazugságokért cserébe még a háztartást meg a gyerekeket is intézi tökegyedül!
De tényleg, hogy lehettek ennyire szerencsétlenek?
35 éves voltam, két gyerekkel, amikor beleuntam a here páromba, aki semmiben sem segített, pénzt alig keresett, de mindig mindenhez fáradt volt, és meg nem csalt, de folyamatosan féltékenykedett, minden ok nélkül, és kidobtam a fenébe.
Most 37 vagyok, van új párom, utazunk, szeret, a szexuális életem sose volt ilyen jó, és ragyogok mellette. Azt se értem, miért nem léptem már sokkal hamarabb...
Sose lennék második. Bízom a páromban, beszélgethet más nővel, elmehet sörözni a haverokkal, nincs póráz. De ha csak egyszer is hasonlót tapasztalnék, mint amilyen sztorikat itt olvasok, hát első körben durván visszaadnám neki az érzést, hogy milyen az, amikor úgy kefélünk, hogy előtte más kefélt meg, aztán kivágnám, mint azt a bizonyos macskát.
"Miért ilyen szerencsétlenek a nők??? A szinglinek a házas p.cs kell, tűri, hogy örök második a sorban, a feleség meg elnéz mindent, mert nulla az önbecsülése, és a hazugságokért cserébe még a háztartást meg a gyerekeket is intézi tökegyedül!
De tényleg, hogy lehettek ennyire szerencsétlenek?
35 éves voltam, két gyerekkel, amikor beleuntam a here páromba, aki semmiben sem segített, pénzt alig keresett, de mindig mindenhez fáradt volt"
Gratulálok! Úgy okítod a többi nőt, hogy egy általad semmirekellőként leírt férfinak szültél két gyereket. Te aztán hiteles vagy!
#18:
Amíg nem volt gyereke, nem tudhattam, hogy sz.rni fog rájuk. Nem ivott, nem cigizett, még főzni is tudott, amikor összejöttünk. Évek alatt tespedt bele a jóba. A mai fejemmel biztos nem választanám, de 23 voltam, amikor összejöttünk.
Viszont én LÉPTEM, amikor már nem volt jó. Nem otthon ültem önsajnálva, hanem összeszedtem magam a gyes után, szinte amint visszatértem a felnőtt életemhez, és a normális fizetésemhez.
Tőlem aztán mindenki úgy alázza magát egy életen át, ahogy jól esik neki, de ne én szégyelljem már magam, amiért azt merem mondani, hogy kapcarongynak lenni gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!