Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti féltékenyek lennétek ennyitől?
Barátnőmmel videótelefonáltam és látott egy fotót a neten és elszólta magát, hogy "hú de helyes" --> (egy szimpla fotó amin állt pár ember és volt rajta egy mosolygós srác) Erre reagáltam, hogy mi???? Ő pedig, jaj, tudod, hogy nekem te vagy az egyetlen.
Nem lett belőle veszekedés de jogos a féltékenységem? Mivel én se mondok előtte ilyet, ha látok egy képen vagy bármi, hogy "azta de dögös csaj" vagy ilyenek...
Esetleg "shitteszt". Nem kell felvenni.
32/f
Nem elérhetetlen amerikai sztár, de nem is szomszéd. 0.1%, hogy valóban találkoznának...
Mi az a shitteszt? :D
Az érzelmi stabilitásod felmérését célzó teszt, melyet időről időre megismétel a nő akár tudat alatt, mert a férfitól érzelmi biztonságot és stabilitást vár el.
Erre konkrétan, ha féltékenykedsz az bizonytalanságot feltételez, ami nem jó, mert gyengének mutat, a vonzalma irányodban így csökkenni fog.
Ha egy nő ügyködése kapcsán te valamit érzel, akkor vedd úgy, hogy az az ő érzése, nem a tiéd. Itt megjegyezte egy másik csávó rá, hogy helyes, erre te Elbizonytalanodtál (pedig ő bizonytalanodott el). Igazából vedd úgy, hogy azt kérdezte, hogy helyesebb vagy e vajon annál a srácnál. Reagáld le úgy, hogy az jöjjön le neki tudat alatt, mintha azt mondtad volna, hogy persze.
32/f
érdekes, mert én nő vagyok, és én sem szoktam ilyeneket mondani a barátomnak, mert úgy érzem, bántó, ha kinyilvánítom, hogy más férfira csorog a nyálam. Ha így is van, legalább nem közlöm a tényeket. Szerintem ez alapvető tisztelet, semmi más.
Engem is zavarna, ha a barátom más nőket dicsérgetne. Valahogy nem esne jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!