Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elkérnétek a párotoktól a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elkérnétek a párotoktól a rezsit?

Figyelt kérdés

Egy hónapra átcuccoltam hozzá, ameddig albit váltottam, adtam neki egy tizest (az ő lakása), amit elfogadott, de nem kérte magától. Viszont én korrektnek éreztem. Utána még most két hétig dekkoltam nála, és elkérte a márciusit is... egy kicsit rosszul esett... de lehet jogosan kéri el. Viszont nekem nincs sok pénzem, lehet ezt nem vette figyelembe, vagy csak attól félt, hogy visszaélek azzal, hogy neki van pénze (pedig nem érdekel ez a része a dolognak). Én fordított esetben nem kértem volna el, oké nála volt még 2 hétig de azt hittem ez nem baj. Meg is beszéltük, hogy átmegyek az albérletbe erre elkéri tőlem a pénzt, mint valami idegentől.

Szerintetek?

2019. márc. 26. 15:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már egy éve együtt vagyunk. Ő valamiért egyedül akar élni.
2019. márc. 26. 18:56
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nekem tök szarul esik... főleg hogy én már laknék vele együtt... lehetséges, hogy neki még idő kell, de várok még max egy félévet... utána elég abszurd lenne nem összeköltözni. Csak mindig amellett érvel, hogy 25 éves kor alatt még semmi értelme
2019. márc. 26. 19:36
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Elég nagy szarrágóság ilyen helyzetben pénzt elkérni, sőt elfogani is szerintem. Nem dob annyit a rezsiköltségen plusz egy fő.

Egyébként ez is elég furi, hogy egyedül akar élni, pedig már egy éve együtt vagytok, nem mellesleg 1 albit könnyebb lenne fizetnetek ketten, mint kettőt külön-külön.. Erről még nem kérdezted?

2019. márc. 26. 19:36
 14/19 A kérdező kommentje:
Neki saját lakása van... én vagyok albérletben
2019. márc. 26. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg főleg! 1 év azért már nem annyira fiatal kapcsolat, és inkább elnézi, hogy havonta kifizetsz elég nagy összeget lakbérként egy idegennek, ahelyett, hogy felajánlaná, lakj nála.. Nekem ez nagyon furcsa..

Ezen kívül rendben van a kapcsolatotok? Nem azért, hogy a magánéletedben vájkáljak, de ezek után én egy kicsit elgondolkodnék, szeret-e egyáltalán..

2019. márc. 26. 19:49
 16/19 Bence_ ***** válasza:
100%

Azért lakom valakivel együtt mert szeretek vele lenni.

Ez a 25 év csak egy kifogás, egy tökéletes mert esélytelen, hogy megfelelj.

Bár akkor kitalálna mást.

2019. márc. 26. 20:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt élünk. A barátnőm egy fix összeget, kb az összes költségünk 20%-at bedobja a közösbe, a többit én állom. Lakbér, rezsi, kaja, utazás, programok
2019. márc. 26. 20:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
őszintén mondom dobd a pasit, nem szeret téged eléggé
2019. márc. 26. 20:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Keves posztoló, hogy 23 éves felnőtt nő vagy, akinek már eléggé ideje lenne elgondolkodnia a családalapításon.

Megkérdezném tőled, mégis milyen jövőt látsz egy olyan kapcsolatban, ahol

1. a "párod" egyedül akar élni, téged albérletbe küld;

2. nehéz anyagi helyzeted ellenére pénzt kér, amikor bajba kerülsz;

3. gondolom, szorosabb kapcsolat nincsek a kúro gattok.

Mi a célod ezzel a kapcsolattal? Hogyan járul hozzá a jelenlegi kapcsolatod az életben kitűzött céljaid eléréséhez?

Értem ezalatt pl. normális párkapcsolat, munka, gyerek, lakás/ház?

Gondolkodj el ezen. Ha egy kapcsolat nem visz közelebb az életed céljaihoz, akkor a saját idődet lopod vele, amit soha senki nem fog visszaadni neked, örökre elveszik.

2019. márc. 26. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!