Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit kaptatok nőnapra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kaptatok nőnapra a párotoktól?

Figyelt kérdés

Ma egész nap férfiakat láttam rohangálni nagy csokrokkal vagy cserepes virágokkal.

Én egy szál rózsát kaptam. Nem vagyok egyáltalán anyagias, csak picikét zavar, hogy anyukámnak is orchideát vettünk, meg ő a tesójának meg anyukájának is cserepes virágot adott, nekem meg csak egy szálat ami két nap múlva elhervad.

Nem tudom miért, nem akarom de mégis kissé rosszul esik. Ti mit gondoltok?

2019. márc. 8. 13:48
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
90%
Magánrendelést.
2019. márc. 8. 13:50
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
Semmit nem kaptam.
2019. márc. 8. 13:53
 3/39 anonim ***** válasza:
79%

Örülj, hogy kaptál. Holnap tele lesz a gyk. azzal, hogy a lányok semmit sem kaptak a párjuktól.

Nőként feleslegesnek érzem a nőnapot (is). Fogyasztói társadalom...

4/39 anonim ***** válasza:
93%

Férfi vagyok. Semmit. :D

Az mondjuk gáz, hogy kaptál egy szál rózsát, ami elvileg húderomcsi és a szerelmet szimbolizálja, de másokat nézegetsz, hogy milyen virágot visznek és anyád mit kapott.

Amúgy a környezetemben lévő nők ma nem kapnak semmit, mivel betegen fekszem itthon. Ha jól leszek és hétvégén vagy jövő héten eltudok ugrani, akkor lesz ajándék. Egy lánynak egy szál virág, képeslap vagy ha épp pepcoban látok valami jót, akkor az. Anyámnak még nem találtam ki.

5/39 anonim ***** válasza:
70%
Én semmit, de nem is akarnék semmit kapni, mivel nem tartom ezt a napot.
2019. márc. 8. 13:54
 6/39 anonim ***** válasza:
23%

Én is csak egy szál virágot kaptam, ráadásul nem is a páromtól.

Fiatal nőként ez kicsit rosszulesik, nem vagyok még egy megkeseresett öregasszony...

2019. márc. 8. 13:55
 7/39 anonim ***** válasza:
62%

Semmit, ő még a névnapot is fszságnak tartja, nemhogy ezt!

Semmi jelentősége

2019. márc. 8. 14:01
 8/39 anonim ***** válasza:
0%
A párom kapott idáig, úgy 20 cserép virágot nőnapra. Akkor én minek vegyek még neki??? így is őserdő már a házunk. Holnap délután hazatéved munkából, majd itt leszek én ajándéknak.
2019. márc. 8. 14:06
 9/39 anonim ***** válasza:
82%
Én a nőnapot ugyanolyan marhaságnak tartom, mint a Valentin napot. Az év többi napján is hoz a férjem apróságot vagy nem apróságot meglepetésként, ahogy én is neki. Bent a munkahelyemen kaptam virágot 1-2 embertől...jól esik hogy gondoltak rám, de nem vagyok egy nagy virágos romantikázós és ezt a férjem is tudja. :D
2019. márc. 8. 14:08
 10/39 anonim ***** válasza:
90%

Szanalmasak ezek a kötelező virág vásárlós napok...

persze egy napot kapott a nő az évből a többi meg férfi nap

2019. márc. 8. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!