Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit kaptatok nőnapra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kaptatok nőnapra a párotoktól?

Figyelt kérdés

Ma egész nap férfiakat láttam rohangálni nagy csokrokkal vagy cserepes virágokkal.

Én egy szál rózsát kaptam. Nem vagyok egyáltalán anyagias, csak picikét zavar, hogy anyukámnak is orchideát vettünk, meg ő a tesójának meg anyukájának is cserepes virágot adott, nekem meg csak egy szálat ami két nap múlva elhervad.

Nem tudom miért, nem akarom de mégis kissé rosszul esik. Ti mit gondoltok?

2019. márc. 8. 13:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
62%
#10: Miért lenne a többi nap férfinap? Van nemzetközi férfinap is, amivel alig foglalkoznak.
2019. márc. 8. 14:18
 12/39 anonim ***** válasza:
93%

Én idegbajt.

31F

2019. márc. 8. 14:30
 13/39 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem örülj neki, hogy gondolt rád. Én is egy szál rózsát kaptam meg egy doboz epret,mert nagyon szeretem. Igazából az sem lett volna baj,ha nem kapok semmit.Örültem volna neki,ha ebben a hideg szeles időben nem biciklizett volna el olyan messzire egy virágért. Neki névnapja van ma én nem vettem neki semmit,mert lábadozok a császármetszésem után és gondozom a babánkat. Nem sértődött meg rajta. Szerintem nem azon múlik, hogy mennyire szeret, figyelmes veled,hogy milyen nagy ajándékot kapsz tőle, hanem,hogy ott van-e amikor szükséged van rá.
2019. márc. 8. 14:38
 14/39 anonim ***** válasza:
73%
Egy 12-es guriga WC papírt,mert elfogyott és mondtam neki, hogy láttam akciósan a kedvenc fajtámat, amit amúgy ritkán veszek, mert olyan mindegy milyet használ az ember. Már reggel itt volt vele, nem dolgozunk (Ő szabin), épp rokonlátogat, én nem, mert beteg vagyok. Azt azért mondtam neki, hogy az idősebb nőrokonoknak (úgyis csak ők voltak/vannak otthon unkaidőben) vehetne virágot is akár, megköszönte, hogy felhívtam rá a figyelmét.
2019. márc. 8. 14:38
 15/39 anonim ***** válasza:
86%
Gondoltam, hogy lesz egy ilyen, jaj nem vagyok anyagias, de csak egy szál rózsát kaptam, biztos nem szeret a pasim, más ezt meg azt kapott. Én nem is kaptam virágot, hanem csokit kaptam, és? Akkor sem érdekelt volna, ha nem kaptam volnasemmit, olyan is volt már. Örülj neki, hogy gondolt rád, ha 1 szál rózsával, akkor azzal...
2019. márc. 8. 14:39
 16/39 anonim ***** válasza:
81%
Kaptam egy nagy tábla Milkát, meg ágyba reggelit, kávét.
2019. márc. 8. 14:42
 17/39 anonim ***** válasza:
55%
Semmit es nem is fogja meg csak odaboffenteni sem h boldog nonapot, mert utalja a kotelezo unnepeket. Mult szombaton etterembe vitt, ezen a hetvegen szinten tervezunk egy szombat estet gyerekek nelkul, boldog kiegyensulyozott parkapcsolatban elunk, par napja kaptam viragot csak ugy, szerintem tulelheto ez a nap egy szal rozsaval/egy cserepes orchideaval v ezek nelkul is ha erzed h szeret. Inkabb ne hozzon semmit de szeressen minden nap.
2019. márc. 8. 14:52
 18/39 anonim ***** válasza:
54%
Cserepes rózsát. Én szeretem ezeket az alkalmakat, fontosak. Kérdező, a párod gondolt rád, szerintem ez a lényege az egésznek.
2019. márc. 8. 14:55
 19/39 anonim ***** válasza:
Egy szál rózsát, mert mégis csak. (ő mondta) De egyáltalán nem vártam el, mi a Valentin napot sem 'ünnepeljük' ezek mind divat ünnepek, semmi jelentősége nincs. Nem tudom miért kattognak sokan ezen a napon az ajándék árát illetően, mintha tényleg a többi 364 nap nem lenne fontos a nő. Miért kell külön ünnepelni... Totál hülyeségnek tartom.
2019. márc. 8. 14:58
 20/39 anonim ***** válasza:
81%
Nyilván ez a szeretet mértékegysége.
2019. márc. 8. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!