Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit kaptatok nőnapra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kaptatok nőnapra a párotoktól?

Figyelt kérdés

Ma egész nap férfiakat láttam rohangálni nagy csokrokkal vagy cserepes virágokkal.

Én egy szál rózsát kaptam. Nem vagyok egyáltalán anyagias, csak picikét zavar, hogy anyukámnak is orchideát vettünk, meg ő a tesójának meg anyukájának is cserepes virágot adott, nekem meg csak egy szálat ami két nap múlva elhervad.

Nem tudom miért, nem akarom de mégis kissé rosszul esik. Ti mit gondoltok?

2019. márc. 8. 13:48
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
71%
Mi nem tartjuk a nonapot, nem kotodunk hozza. Azert egy uveg bort kibontunk es a nonapra fogjuk.
2019. márc. 8. 16:41
 32/39 anonim ***** válasza:
65%

Húúúúú.

Nekem ez mindig is egy szál virágról szólt csak...kis gesztus. Nem születésnap...

nő vagyok, nem kellene több.

Kaptam már cserépben, család barátjától, az se orchidea volt, olcsóbb.

Most már itt a villantás a lényeg?

2019. márc. 8. 17:04
 33/39 anonim ***** válasza:
52%
1-2napja,miota tudom, hogy amugy a Pesten vett viragcsokrok,amiket neha csak ugy hoz tobb,mint 5000 forintba kerulnek es 2 nap mulva elhervadnak,mondtam neki, hogy inkabb azt kernem, hogy linkelgetek egy kulfoldi oldalrol egy csomo olyan akcios ruhat neki,amire en sajnalnam a penzt, es valasszon egyet, igy meg a kiszallitasi dijjal egyutt is joval olcsobbra jon ki, es mivel ezek foleg kicsit szexisebb pizsamak vagy bodyk voltak, ezert ez igy win-win.:D De mivel ma kuldtem el h melyik milyen meretben legyen,ez nyilvan csak 1-2 het mulva jon majd meg, szoval ma nem kapok semmit. Talan egy hagymas tulipant, es ha nem leszunk tul faradtak,akkor elmegyunk pokemon go-zni a Dobozi utcaba :D Ezen felul azert remelem, hogy este kapok egy kis plusz szeretetet, na :D
2019. márc. 8. 17:11
 34/39 anonim ***** válasza:
48%

Munkahelyen szegfűt, gyerekem apjàtól fréziàt, pàromtól tulipànt és Stümer csokoládàt.

Jól esett.

2019. márc. 8. 17:34
 35/39 anonim ***** válasza:
Te hülye vagy. Én vettem 3 szál tulipánt, mert az a kedvenc virága és egy Celebrations-t, mert azt is szereti. Egy orchidea is max 1-2 ezer forint. Szerintem a gesztus a fontos nem pedig az, hogy 600 forint helyett 1400-at költ rád.
2019. márc. 8. 18:24
 36/39 anonim ***** válasza:

Semmit, mert mondtam neki, hogy ne vegyen. Virágom van már dögivel így is. Nem kell több. A csokit utálom.

Valentin napra sem vettünk semmit, mert minek? Kapunk egymástól csak úgy is, mert szeretünk ajándékozni.

Mondjuk mi nem ezért szeretjük egymást. Szerintem örülj annak, hogy gondolt rád.

2019. márc. 8. 19:19
 37/39 anonim ***** válasza:
Egy tálca profitterolt:)
2019. márc. 8. 19:40
 38/39 anonim ***** válasza:

Plüss viràgot, mint minden évben ezen a napon. Ez most épp lila:) Azért szeretem mert praktikus, nem hervad el, szép, vàzàkban gyűjtöm őket, díszítik a nappalit. Az igazi gazok meg nàlam nem hosszú életűek. Még kaktuszt is sikerült màr kinyírnom:( Elfelejtem locsolni. Idén megtoldotta egy kindertojàssal ( az egyik kedvenc csokim) az ajàndék pedig benne tök véletlenül egy halacska volt. Feltettem a könyvespolcra dísznek. Amúgy a csillagjjegyem is halak.

Èn nem akadok fent aprósàgokon. Ha a szülinapom vagy valamelyik évfordulót felejtené el, NA AZ rosszul esne.

2019. márc. 8. 23:10
 39/39 anonim ***** válasza:
23-as vagyok. Akkora csokor virágot kaptam,hogy hűű :) csak reggel nem akart üres kézzel felköszönteni
2019. márc. 9. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!