Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit kaptatok nőnapra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit kaptatok nőnapra a párotoktól?

Figyelt kérdés

Ma egész nap férfiakat láttam rohangálni nagy csokrokkal vagy cserepes virágokkal.

Én egy szál rózsát kaptam. Nem vagyok egyáltalán anyagias, csak picikét zavar, hogy anyukámnak is orchideát vettünk, meg ő a tesójának meg anyukájának is cserepes virágot adott, nekem meg csak egy szálat ami két nap múlva elhervad.

Nem tudom miért, nem akarom de mégis kissé rosszul esik. Ti mit gondoltok?

2019. márc. 8. 13:48
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
nem morgott reggel :)
2019. márc. 8. 15:15
 22/39 anonim ***** válasza:

mi csak holnap találkozunk, úgyhogy még nem tudom

de egyik évben pont hogy cserepes virágot kaptam,mikor jobban örülök egy szál virágnak, mégsem problémáztam :D

2019. márc. 8. 15:19
 23/39 anonim ***** válasza:
83%
S(h)emmit :D Azt se mondta reggel,hogy nyald meg a thökömet :) De nem is érdekel,a lényeg ,én megint főtt kajával,tiszta lakással várom haza,"megérdemli" ,mert figyelmes,törődik velem...ja nem :D
2019. márc. 8. 15:28
 24/39 anonim ***** válasza:
40%
23: vess magadra. Ha neked elég egy ilyen fatökű, a te bajod. 🙂
2019. márc. 8. 15:30
 25/39 anonim ***** válasza:
semmit. közölte hogy nem tartja. Nem is érdekel
2019. márc. 8. 15:32
 26/39 anonim ***** válasza:

Nem mondta, hogy nyalja meg a tőkét, mert mivel fából van, szálka menne bele, így mégiscsak törődik vele nem?

32/f

2019. márc. 8. 15:41
 27/39 anonim ***** válasza:
Amindenit. jó hogy mondjátok.
2019. márc. 8. 15:44
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Nutellát kaptam. Ismételten rádöbbentem, hogy ő az igazi. :D

24/N

2019. márc. 8. 15:45
 29/39 anonim ***** válasza:
0%
Megkaptam őt meg még két pasit akikkel úgy megdongetett hogy a szemeim lecsúsztak mandulanak :)
2019. márc. 8. 16:30
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Én minden évben kapok egy csomó csokit a munkahelyemen nőnapra, úgyhogy a párom szokott kapni tőlem csokit nőnapon, mert én nem szeretem. XD

De idén csak torokgyulladást kaptam a kollégáimtól, párom meg főzött nekem levest. <3

27N

2019. márc. 8. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!