Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elkérnétek a párotoktól a rezsit?
Egy hónapra átcuccoltam hozzá, ameddig albit váltottam, adtam neki egy tizest (az ő lakása), amit elfogadott, de nem kérte magától. Viszont én korrektnek éreztem. Utána még most két hétig dekkoltam nála, és elkérte a márciusit is... egy kicsit rosszul esett... de lehet jogosan kéri el. Viszont nekem nincs sok pénzem, lehet ezt nem vette figyelembe, vagy csak attól félt, hogy visszaélek azzal, hogy neki van pénze (pedig nem érdekel ez a része a dolognak). Én fordított esetben nem kértem volna el, oké nála volt még 2 hétig de azt hittem ez nem baj. Meg is beszéltük, hogy átmegyek az albérletbe erre elkéri tőlem a pénzt, mint valami idegentől.
Szerintetek?
Nem kérném el, viszont én odaadnám. Talán kettős mérce vagy baromság, de nem laknék még a páromnál sem úgy, hogy nem viszonzom ezt.
Amiért nem kérném el az az, hogy rezsit, kaját, albit amúgy is fizetném akár ott van akár nincs. Meg egyébként is ez olyan alap dolog szerintem, ha nincs hova mennie akkor jöjjön nyugodtan. Amire kényesebb lennék az a házimunka. Két ember azért több mosatlant hagy, könnyebben csinál kupit stb. Nem kérnék egy forintot se csak szálljon bele kicsit a házimunkába.
De mindegy is, lényeg a lényeg, adni illik, elkérni nem. Én mondjuk tudom a páromról, hogy el se fogadta volna ha lett volna ilyen. És bennem is felmerült a kérdés, hogy ha nem pár hónapos kapcsolat akkor nem lett volna egyszerűbb, ha maradtok egy lakásban?
Ha valaki oda költözik egy hónapra és kedvelem + belefér anyagilag, hogy ott legyen biztosan nem kérek semmit.
Vigyen el fagyizni, vagy moziba, sétálni, csináljunk együtt valamit ami élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!