Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 F vagyok, barátnöm 14 L. Távkapcsolatban élünk, és szerintetek is tul nagy kérés ha arra kérem hogy ne igyon szeszes italt? Fél éve vagyunk eggyütt.
Bízz benne. Próbáld meg. Én is azt teszem, bízom a barátnőmben. Lehet hogy van alaklom mikor rám jön egy féltékenységi "roham", de túlélhető.
Én is 17F, én barátnőm is 14. Nekem is távkapcsolat és nekem szerintem nem azért, mert nem lehetne közelebb és más. Volt közelebb és idősebb még nálam is 2 évvel, de azt a barátnőm nem szerettem igazán, és neki is képben volt érzelmileg az exbarátja. A mostanit viszont szeretem. Ez van. Lehet offolni, hogy mit tudom én mi az a szerelem, meg stb, meg hogy miért nem keresek mást. Lehet offolni úgy, ahogy a kérdezőt. De azt nem vettétek figyelembe, hogy a kérdező szerintem szeretetet érez a barátnője iránt. Mi másért tette volna fel a kérdést?
Nos a kérdésre válaszolva: Legközelebb mikor találkoztok, üljetek le és beszélgessetek erről, hogy rossz érzésed van ha iszik, mert nem akarod hogy kihasználja bárki a helyzetét.
"Meg nem vagyok én olyan jópasi hogy válogathassak, és hát ő is jobbat érdemelne nálam, ezért probálom megbecsülni."
mi az, hogy jobbat érdemelne nálad? Annyitól, h külsőre szebb nálad, még nem jelenti azt, h többet is ér, mint ember. Lehet, hogy szép, te meg nem vagy annyira, de ő emellett lehet egy rib*nc, te pedig egy nagyon rendes, aranyos srác. Szerintem egy 14 évesnek nem a bulikban a helye, főleg nem kéne alkoholt inni. Tudom, hogy manapság ez a "menő", elég gáz, h ide jutottunk...
úgyhogy ne azért nézz fel egy emberre, mert külsőleg szép, hanem azért, mert mondjuk kedves, nem iszik, nem dohányzik, nem adja elő a menő fiút, vagyis olyan, mint te!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!