Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért történik ez velem? Olyan szerencsétlen vagyok. Többi lent.
nem vagy egyedül ha ez nyugtat..:)
a pasik olyanok ha hamar megadod magad nekik azért bunkóznak utána mert tudják,hogy megtehetik stb..ha 3 hónap után se fekszel le velük akkor meg azért olyanok. az én "szerelmem" is ilyen..mindig bunkózik,megsért de már fel sem veszem inkább
ne koncentrálj rá hogy nah most neked pasi kell egyszerűen sz*rj rá és majd megtalál a nagy Ő :D
Talán azért mert görcsölsz ezen és még jobban nem jönnek be a dolgok.Te jobbik eset vagy ,mert lenne kit választanod de én nem vagyok ilyen helyzetben.Nehezen leszek szerelmes is teljesen reménytelen esetnek gondolom magam:/.
Szerintem az lenne a legjobb, ha nem gondolkodnál ilyeneken.CSak hagyd magad sodródni az árral!Majd lesz egy olyan fiú, akivel kölcsönösen szeretitek egymást hidd el de ennek is elfog jönni a megfelelő ideje!
Talán egy esélyt kéne adnod egy olyan fiúnak aki fut utánad.Első látásra úgy sem leszel igazán szerelmes.Előszőr meg kell ismerkedni vele.Aztán majd kiderül.
Amúgy is még csak 17 leszel, nem vagy lekésve semmiről sem.
Azok a fiúk akiknek nem adsz esélyt ugyan ezt érzik mint te!
Akikbe meg szerelmes vagy ők úgy gondolják hogy csak azzal járnak akikbe szerelmesek, vagyis nem veled.
Te is hibás vagy ugye tudod?Először is ne sajnáld magadat "Olyan szerencsétlen vagyok. "
Szerencsétlennek érzed magad?Hát változtass rajta, írd le ide hogy mitől félsz a párkapcsolatokban és győzd le a félelmedet.
Képzeld, én 20 múltam, és senki nem volt szerelmes belém, egy dicséretet sem kaptam a másik nemtől, még sem sajnálom magamat, majd jön valaki.
attól félek, hogy megint szerelmes leszek, és megint csak átbasszák az agyam..:S
kihasználás alatt azt értem, hogy a srácnak csak arra kellettem hogy kipróbálja szűz lánnyal, én meg naív p*csa voltam és elhittem hogy tényleg szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!