Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen a nőkkel?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok és egyszerűen nem bírok kialakítani egy normális párkapcsolatot. Valahogy mindig olyan lányok tetszenek meg, akiknél nincs esélyem. A barátaim nem értik, mert szerintük akárkit megszerezhetnék, mivel van pénzem. De szerintem attól még nem fog minden lány az ölembe hullani. Pár hete kinéztem egy lányt magamnak, mire odáig jutottam, hogy lehetett volna valami köztünk összejött valakivel. Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul.
2011. nov. 2. 22:44
 1/8 anonim válasza:
Sajnos, a szűkszavú leírásból nem derül ki miért halnak el a kezdeményezéseid, de a helyedben tovább próbálkoznék, hátha sikerül.
2011. nov. 2. 22:50
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Biztos ku*va ronda vagy :D
2011. nov. 2. 23:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen lányt keresel. Ha az anyagi szempontot nézed, sajnos szerintem azok a lányok olyanok is. Úgy értem, ne olyan lányokat keress, akik a pénzed miatt szeretnének, mert azok a kapcsolatok 90%-ban rosszul végződnek, hacsak nem csak szexre kell az illető.

Viszont, ha vannak másféle értékeid a pénzen kívül, szerintem simán találhatsz valakit. Ilyenek például a figyelem, tisztelet, szenvedély.

Szerintem azt kérdezd meg magadtól, hogy te pontosan mit keresel egy lányban? És mire kell neked az illető? Miért tetszenek azok, akik? És ez vajon miért nem jó így?

2011. nov. 2. 23:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem ezek számítanak egy lányban: a külseje (annyi a lényeg, hogy tetsszen nekem, nincs esetem, hogy csak szőke vagy barna, ha első látásra megtetszik nekem onnantól kezdve tökéletes), legyen kedves és szeressen viszont. Ennyi lenne az elvárásom. Én szeretem kényeztetni a lányokat, szeretnék mindent megadni neki, a tenyeremen hordozni. Ez minden, amit én úgymond elvárok egy nőtől, lánytól.
2011. nov. 2. 23:21
 5/8 anonim ***** válasza:

A 23:06-os válszoló vagyok.

Én nem merek neked további tanácsot adni, így neten keresztül, mert nem ismerlek és nem akarlak rossz irányba elvinni vele, de lehet, hogy túl félénk vagy, vagy nem a hozzád illő lányok közönségét sikerül megcéloznod, nem tudhatom. Szerintem erre csak te tudsz rájönni, némi töprengés után. =) Mindenesetre én sok szerencsét kívánok neked, nem vagy egyedül ezzel! =)

2011. nov. 2. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Habár látatlanban nem akarok ilyet mondani, de biztos hogy külsőleg is készen állsz a csajozásra? Ha nem, akkor irány a fürdőszoba/fodrász/kozmetikus stb. Miután rendbeteszi magát az ember, megnő az önbizalma is.
2011. nov. 3. 09:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Külsőleg rendben vagyok, járok fodrászhoz, csak márkás ruhákat hordok, mindig ápolt vagyok, soha nem vagyok borostás stb.
2011. nov. 3. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Bakki mintha magamat hallanam. Borostarol annyit h nem tuti h hatrany :;))))))) nezz meg kepeket amikrt kiraknak lanyok h isten pasik. Egyiknek se babapopsi az arca ;))))))))
2012. febr. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!