Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire szerencsétlen a nőkkel?
Attól függ milyen lányt keresel. Ha az anyagi szempontot nézed, sajnos szerintem azok a lányok olyanok is. Úgy értem, ne olyan lányokat keress, akik a pénzed miatt szeretnének, mert azok a kapcsolatok 90%-ban rosszul végződnek, hacsak nem csak szexre kell az illető.
Viszont, ha vannak másféle értékeid a pénzen kívül, szerintem simán találhatsz valakit. Ilyenek például a figyelem, tisztelet, szenvedély.
Szerintem azt kérdezd meg magadtól, hogy te pontosan mit keresel egy lányban? És mire kell neked az illető? Miért tetszenek azok, akik? És ez vajon miért nem jó így?
A 23:06-os válszoló vagyok.
Én nem merek neked további tanácsot adni, így neten keresztül, mert nem ismerlek és nem akarlak rossz irányba elvinni vele, de lehet, hogy túl félénk vagy, vagy nem a hozzád illő lányok közönségét sikerül megcéloznod, nem tudhatom. Szerintem erre csak te tudsz rájönni, némi töprengés után. =) Mindenesetre én sok szerencsét kívánok neked, nem vagy egyedül ezzel! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!