Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy párkapcsolat hogy a pár egyik tagja vegán tehát húst tojást sajtot sem, a másik meg nagy húsevő?
Laza kapcsolat igen, az összeköltözés viszont nem.
Komolyabb tervekről nem is beszélve, pl. ha lesz gyerek, az mit eszik.
Én nem vennék/fogdosnék/tartanék semmilyen húst, májat, vagy egyéb állati maradványt.
Változatosan készítenék egyszerre több ételt is, úgy ahogy eddig. Ha állati eredetűt szeretne enni, akkor minden ahhoz szükséges dolgot ő csinálna meg magának, beleértve a vásárlást, tárolást, elkészítést, zsíros edényeinek súrolását is.
Kicsit fura lenne így a kapcsolat, mert pl evés után órákig érezném még rajta, hogy állati zsírt, húst evett, amivel már évek óta nem érintkeztem.
Ha csak hetente néhányszor enne állati eredetűt, de egyébként maga az étrendje egészségcentrikus, akkor talán nem zavarna annyira, mert úgy 90%-ban azt enné, amit én.
Mindkét oldalon létezik változatos, egészséges étrend.
Tehát ilyen esetben működne. Minden más esetben nem.
24F
A pontozás alapján most akkor a húsfogyasztókat kellene szidni ugye ? :D
32/f
sosem értettem ezt a nagy vegán dolgot! nagyon nagy hülyeség! a húsban sok olyan fehérje van ami kell az emberi szervezetnek a helyes fejlődéshez (vagy energia mennyiséghez, mert ugye aki kemény fizikai munkát végez az ehet akármennyi levelet a szervezete felmondja a dolgot a kimerültségtől)
mellesleg ha valaki 4-6 napig nem evett semmit az még a rothadt patkány húst is megeszi lényegtelen hogy most vegán vagy sem...
de működhet ez olyan mint a különböző vallású párok sőt annak nagyobb jelentősége van mint hogy ki mit szeret enni...
Nálam biztos nem működne egy vegánnal, nekem kell a hús, a szervezetem igényli. Károsnak tartom a vegansagot, de sokan csak 15-20 év után jönnek rá a hátulütőkre.
Az állattenyésztés meg nem környezetszennyező, viszont ha mindenkit vegansagra akarnanak ravenni akkor kb összes erdőt meg őserdőt ki kéne vágni hogy legyen hely mezőgazdaságnak.
Azt persze meg kell nézni honnan van a hús, de ilyen erővel az oroszlán is gonosz mert levadássza az antilopot? Ugyan már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!