Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni abban az esetben, ha a párom rám vetití ki az exeiben történt csalódását, ebből kifolyó bizalmatlanságát?
Telefonban egyszer megmondta nekem, hogy azert óvatos mert nem szeretné többször megütni a bokájat, kvazi ezzel azt kérdőjelezte meg, hogy szeretem e egyáltalán. Nagyon rosszul esett, el is sírtam magam ez magam (pedig nem vagyok egy nebáncsvirág fajta).
Folyamatosan érzem rajta a bizalmatlansagot, ami ebből ered, hogy több exével is csúnyán ráfaragott.
Mit tehetnék? Engem ez zavar. Nekem még nem volt exem, ő az első, bennem van a hiba, hogy nem vagyok elég megértő?
"azert óvatos mert nem szeretné többször megütni a bokájat" ---> ő ezt mondta
"kvazi ezzel azt kérdőjelezte meg, hogy szeretem e egyáltalán" --> ezt te feltételezed, kiforgatod a szavait
óvatos, mert realista, és ismeri magát, tudja, mennyire megviselné egy újabb csalódás (-->"ergo fájna neki, mert nem vagy közömbös számára, kvázi "SZERET")
te meg itt hisztizel nevetséges másfél hónap után, h miért nem bízik benned. legyél türelmes és szolgálj rá, h érezhesse, h erős alapokon álltok! ehhez sok idő kell azoknak, akiket az exek tönkre tettek.
Beszelgessetek nagyon sokat es az ido majd segit. Ez mukodni szokott.
Elhiszem, h neked ez nehez. Ez olyan, mintha o beteg lenne te meg egeszseges. Abba gondolj bele, ha szakitanatok es osszejonnel egy masik fiuval akkor mar neki is kene kezelgetnie a te serulesedet.
Mondok egy durva peldat: megeroszakol egy lanyt a baratja es emiatt fel a ferfiaktol. A kovetkezo baratja meg ertetlenkedik, h o soha nem tenne ilyet, lesi a kivansagait es emiatt nagyon bantja, h a lany nem tudja magat teljesen elengedni. O nem a masik fiu, miert neki kell szivnia masok bune miatt? De idovel meg egy ilyen sulyos seb is be tud gyogyulni, ugyhogy akit szeretsz azert erdemes kitartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!