Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ezt elfogadhatónak tartanád? Mit tennél a helyemben?
18 éves lány vagyok, barátommal még nem élünk együtt. Ő nem szeret nagyon hozzánk jönni ezért általában a hétvégén mikor találkozunk akkor náluk alszunk.
Van egy legjobb barátja akit talán még általános óta ismer, csak ő a barátja szinte.
A srácnak fél éve el kellett költöznie az ő szüleitől, ezért barátom befogadta. Fél éve. Azóta (mivel máshol nem lehetett elhelyezni, nappalijuk nincs) ezért barátom szobájában lakik ő is.
Az elején nekem ezzel nem volt semmi problémám, gondoltam egy-két hónapig lesz ott és kész, de már fél éve lakik ott.
Engem nagyon zavar a helyzet mert azóta már nem olyan a kapcsolatunk semmilyen téren...
Mondtam barátomnak hogy zavar és talán ideje lenne máshova költöznie mert 23 éves kereső ember ő is, de azt mondta csak nem fogja kidobni a barátját mert egyedül nem tudna fenntartani egy albérletet.
Úgy érzem erre már rá fog menni a kapcsolat mert nekem annyira kellemetlen hogy egy nem oda illő személlyel kell egy szobában még a szexuális életemet is élni (!!) mert soha nem megy el otthonról, most akkor mi menjünk el?
Lehet most mindenki kis hisztis p*****ak fog tartani, de te pl mit tennél a helyemben? 😕
Az értelmes válaszokat előre megköszönöm!! 🙂
Szex van rendesen? Ha igen szerintem nincs beleszólásod kit enged oda.
Vedd rá hogy aludjon nálatok...
És úgy szexeltek, hogy ott fekszik a haverja a szobában mellettetek?....
Szerintem elég cinkes helyzet, ennyi erővel pár év múlva a közös lakásotokba költöztetné be évekre a barátait?
Én a helyedben szakítanék.
Úgy szexeltek, hogy a haver is ott van?
Ha nem, akkor a párodnak nem hiányzik a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!