Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te ezt elfogadhatónak tartanád? Mit tennél a helyemben?
18 éves lány vagyok, barátommal még nem élünk együtt. Ő nem szeret nagyon hozzánk jönni ezért általában a hétvégén mikor találkozunk akkor náluk alszunk.
Van egy legjobb barátja akit talán még általános óta ismer, csak ő a barátja szinte.
A srácnak fél éve el kellett költöznie az ő szüleitől, ezért barátom befogadta. Fél éve. Azóta (mivel máshol nem lehetett elhelyezni, nappalijuk nincs) ezért barátom szobájában lakik ő is.
Az elején nekem ezzel nem volt semmi problémám, gondoltam egy-két hónapig lesz ott és kész, de már fél éve lakik ott.
Engem nagyon zavar a helyzet mert azóta már nem olyan a kapcsolatunk semmilyen téren...
Mondtam barátomnak hogy zavar és talán ideje lenne máshova költöznie mert 23 éves kereső ember ő is, de azt mondta csak nem fogja kidobni a barátját mert egyedül nem tudna fenntartani egy albérletet.
Úgy érzem erre már rá fog menni a kapcsolat mert nekem annyira kellemetlen hogy egy nem oda illő személlyel kell egy szobában még a szexuális életemet is élni (!!) mert soha nem megy el otthonról, most akkor mi menjünk el?
Lehet most mindenki kis hisztis p*****ak fog tartani, de te pl mit tennél a helyemben? 😕
Az értelmes válaszokat előre megköszönöm!! 🙂
Mondd el ezt neki, amit ide leírtál (újra) és kérd meg, hogy menjen ő hozzátok.
Emlékeztesd arra, hogy eddig te voltál elég kellemetlen helyzetben és eleged lett, úgyhogy annak ellenére, hogy nem szeret nálatok, kénytelen lesz átmenni, ha veled akar lenni, mert te nem fogsz a haverjával egy szobában ezután...
Majd vagy hajlandó a kompromisszumra, vagy nem.
Szerintem a srác ottléte nem rád tartozik, ő fogadta be, addig marad, míg a pasid ki nem teszi, vagy magától el nem megy. De az hogy neked is oda kell járni, merthogy ő nem szeret nálatok... na azt nem.
Ha azt mondja, ő nem megy, mert te nem szeret ott, akor ne aggódj egyetlen pillanatig se. Mondd meg neki, hogy akkor sok boldogságot a továbbiakra, és keress magadnak egy normális pasit, aki úgy áll hozzád, ahogy megérdemled.
Nagyon fiatal vagy még, ne bánd, ha erre rámegy a kapcsolatotok, ha ennyit nem ért meg a pasid, nem kár érte, komolyan. Én ezt biztosan nem csináltam volna 2-3 hétnél tovább.
Igazán szomorú, hogy tízből nyolcan annyira vagytok képesek (mármint a válaszolók), hogy "úristen, ott szexeltek ugyanabban a szobában?". Nem ez volt a kérdés.
Kérdező: hosszú távon ez nyilván nem élhető megoldás. Az, hogy nekem elfogadható-e, nem számít. Neked az? Ha nem, akkor beszéljetek még többet erről, értse meg a barátod, hogy ez neked nem okés, és ne elégedj meg annyival, hogy leráz. Hajlandó legalább megfontolni a dolgot? Ha teljesen elzárkózik előle, akkor megmondhatod neki, hogy erre akár a kapcsolat is rámehet, hadd gondolkozzon el, hogy neki ki/mi a fontosabb.
15
De, pont ez a kérdés, hogy a kérdező 18 éves lány létére képes bevállalni egy ilyen beteg szituációt is, a barátja meg annyit se tesz meg, hogy átmenjen hozzájuk. Nem tudom, hogy ennél jobban hogy tudná magát megalázni.
Ez a pasi nem szeret téged. Az én párom ajtót rakatott a szobájára (addig nem volt) mikor pár hete jártunk, hogy még véletlenül se legyen 'közönségünk' mikor a szülei is itthon vannak. Vagy amikor tesója otthon volt, és nálunk is mindenki, akkor is külön gondoskodott róla, hogy az intim perceink meglegyenek minden egyes találkozáskor.
Ultra gáz, amit tesz veled ez a pasi. Ha nem is dobja ki a barátját, legalább akkor alkalmazkodna és menne hozzád ő.
Tuti többet be nem tenném a lábam hozzá, ha erre csak annyit tud mondani, hogy"nem szeretem nálatok, gyere te'' s a másik pasi meg ott élvezi a szituációt.
Utolsó!
"Vagy amikor tesója otthon volt, és nálunk is mindenki, akkor is külön gondoskodott róla, hogy az intim perceink meglegyenek minden egyes találkozáskor."
Ezt, hogy csinálta? Meg azért milyen már, hogy akkor is csináljátok mikor mindenki otthon van. Ez milyen már, hogy tudják, hogy a másik szobában éppen d.gják a lányukat. Szerintem ez is feszélyező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!