Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te ezt elfogadhatónak tartanád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te ezt elfogadhatónak tartanád? Mit tennél a helyemben?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, barátommal még nem élünk együtt. Ő nem szeret nagyon hozzánk jönni ezért általában a hétvégén mikor találkozunk akkor náluk alszunk.

Van egy legjobb barátja akit talán még általános óta ismer, csak ő a barátja szinte.

A srácnak fél éve el kellett költöznie az ő szüleitől, ezért barátom befogadta. Fél éve. Azóta (mivel máshol nem lehetett elhelyezni, nappalijuk nincs) ezért barátom szobájában lakik ő is.

Az elején nekem ezzel nem volt semmi problémám, gondoltam egy-két hónapig lesz ott és kész, de már fél éve lakik ott.

Engem nagyon zavar a helyzet mert azóta már nem olyan a kapcsolatunk semmilyen téren...

Mondtam barátomnak hogy zavar és talán ideje lenne máshova költöznie mert 23 éves kereső ember ő is, de azt mondta csak nem fogja kidobni a barátját mert egyedül nem tudna fenntartani egy albérletet.

Úgy érzem erre már rá fog menni a kapcsolat mert nekem annyira kellemetlen hogy egy nem oda illő személlyel kell egy szobában még a szexuális életemet is élni (!!) mert soha nem megy el otthonról, most akkor mi menjünk el?

Lehet most mindenki kis hisztis p*****ak fog tartani, de te pl mit tennél a helyemben? 😕

Az értelmes válaszokat előre megköszönöm!! 🙂

2019. márc. 22. 08:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
73%

Lehet nem voltam elég tisztán fogalmazó, de az, hogy 'gondoskodott az intim percekről' nem azt jelenti, hogy szüleim mellett dugott meg, hanem hogy elmentünk autókázni vagy szállodába.

Egyébként neked vagy nem volt még kapcsolatod, vagy annyira gazdag vagy, hogy fiatalon kölön lakást kaptál a segged alá, ahol nem él senki más :))

2019. márc. 22. 11:24
 22/23 anonim ***** válasza:
46%
Hozzám jöhetsz, egyedül élek és szeretkezhetünk bárhol, bármikor a lakásban. ☺️ 31F
2019. márc. 22. 11:42
 23/23 anonim ***** válasza:
72%
Ez de beteg.
2019. márc. 22. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!