Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok mentálisan beteg lenne, akkor vele maradnátok?
Pánikbeteg hipochonder vagyok, szorongok és még enyhébb depresszióm is van. Nehezen viselem el, ha elutazik pár napra, és egyedül kell maradnom, főleg hogy együtt sem élünk még. Mivel nekem ő az egyetlen igazi biztonságom, nagyon nehéz boldogulnk bármi baj esetén. Nincs családom, csak nagyon messze, és a barátok azok inkább felszínesek, nem találtam olyan barátot, akire tényleg számíthatnék. Ő az egyetlen, és nagyon félek, mert így lenne a világban, teljesen egyedül félelmetes. Ha volt bármilyen problémám, nyilván hozzá szaladtam először, kihez máshoz? Nem akarom megfojtani, igyekszem amennyire csak tudok, elvonulok, ha szorongok, vagy bármi bajom van, inkább elfojtom, mert alapvetően nagyon jól elvagyunk, de hát ez egy kockázati tényező, és mivel ő is ember, a türelme véges lehet.
Emiatt is eléggé félek, de ezeket csak itt írom le, soha nem hisztizek neki ezekről, mert azt hallgatni képtelenség.
Ti fordított esetben elhagynátok a párotokat, ha nálatok más a mérce? Mondjuk nehezen aludna egyedül, megnyugtató tényező lenne, ha ott lenne a partnere, és átölelné éjszaka, ha tudná h bármikor számíthat rá, mondjuk, ha pánikrohama lenne hetente 1x, és ha esetleg véletlenül a városban is, akkor érte mennétek? Hosszútávon mennyire tudnátok ezt elviselni? Főleg abban a tudatban, h csak rátok számíthat a barátnőtök
Én a részemről igyekszek mindent, pszichológushoz is járok.
Köszi mindent választ.
Ebben az esetben azert nem, mert nekem szuksegem van egy kis terre, egyedulletre neha. Kell, hogy el tudjak vonulni es az hogy tolem fogg a masik lelkivilaga az nagyon nagy teher.
Az egy dolog, hogy terapiara jarsz, de pl emlitetted a panikrohamokat. Nekem olyan a munkam, hogy nem tudok elszabadulni, mert egyedul vagyok itt es mas emberek fuggenek a jelenletemtol.
Es ez csak egy dolog.
Bocsi, de szamomra ez lenne kapcsolat igazan es amugy is mindig is azt gondoltam, hogy egy egeszseges parkapcsolat ket olyan ember kozott jon letre, akik egyedul is boldogan el vannak, de ugy dontottek, hogy megosztjak az eletuket. Nem azert nem szukseguk van valakire, hanem azert mert ezt akarjak.
Nem. Voltam már olyan lánnyal kapcsolatban, aki eléggé túltolta a féltékenységet és kiderült, hogy volt valami problémája, ami miatt járt pszichológushoz. Soha többé...
Régen úgy álltam a dolgokhoz, hogy lávcsi mindenek felett és hasonló naiv dolgok. Most már úgy vagyok az egésszel, hogy egy kapcsolatot élvezni akarok és nem folyamatosan melózni a másikért. Főleg azért is, mert férfi vagyok és ha felém van 100+1 elvárás, akkor részemről is fenntartok minimum ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!