Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a nő nem dolgozik, ugyanúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő nem dolgozik, ugyanúgy joga van a párja pénzéhez?

Figyelt kérdés

Tehát ha nincsen jövedelme, de cserébe megcsinál otthon mindent, minden nap/másnap főz, takarít, mos rendet tart, bevásárol, ügyintéz, a párja/férje csak a készre jön haza.

Ezesetben ugyanúgy joga van költeni magára, pl ruhát, cipőt venni, ha arra szüksége van, fodrászhoz menni, kozmetikumait megvenni, mintha dolgozna?

2019. márc. 21. 16:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
27%

Igazi középkor.

Csak a buta nők lesznek háztartásbeliek, de még őket is megilleti a férjük pénze, hiszen különben miért csinálnák?

2019. márc. 21. 16:37
 12/23 anonim ***** válasza:
74%
Én jelenleg csak részmunkaidőben dolgozom, így nyilván jóval kevesebbet tudok beadni a közösbe. Azt nem mondom hogy jogom van a párom pénzéhez, de ebből nálunk szerencsére nincs is gond, bevásárolni közösen járunk, havi egyszer elmegyek körmöshöz - ez az egyetlen amit ténylegesen magamra költök havi szinten - és ha úgy jön ki hogy az én fizetésemből addigra már nem sok marad akkor a párom ad pénzt, amig a következő fizetésemnél visszaadok neki, pedig nem várja el, csak nekem így esik jól. Van hogy kérés nélkül vesz nekem ruhákat, cipőt, mert tudja hogy nekem éppen nem telne rá. És azzal is tisztában van hogy majd ha teljes állásom lesz, jobban bele tudok majd tenni a közösbe én is.
2019. márc. 21. 16:37
 13/23 anonim ***** válasza:
45%
veszitek a nyugdíjat? komolyan? milyen nyugdíj? tényleg itt tartotok? Mire ti mennétek nyugdíjba addigra már eltörlik, gondolkozzatok már. Irreálisan idősen mennek már most nyugdíjba és mindig emelni fogják a kort. De oké akkor kimondom: NEM LESZ NYUGDÍJ MIRE ODAKERÜLTÖK! Ennyi, már én nem számolok vele, pedig 45 vagyok. itt azért sokkal fiatalabbak is akadnak, ne bízzatok a nem biztosban!
2019. márc. 21. 16:40
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
Nah veri magát a sok ingyenélő ""háztartásbeli""Nem nagytakarításról beszélünk.Az átlag hétköznapi házimunka otthon napi 2 óra főzéssel együtt.Mikor a férj elmegy és megjön akkor persze keményen benne kell lenni a munkába.A kettő között pedig filmnézés facebook déli szunyóka fodrász műkörmös.
2019. márc. 21. 16:40
 15/23 anonim ***** válasza:
40%

Nálam igen. Annyival viszont ezt kiegészíteném, hogy ésszerű kereteken belül. Ez azt jelenti, hogy én a keresetemből biztosítok magamnak egy életszínvonalat. Amennyiben a nő hozzájárul munkával ehhez, akkor számára is ugyan ezt a színvonalat biztosítom, nem többet, nem kevesebbet.

32/f

2019. márc. 21. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
74%
14-es, nálatok nem tudom milyen a lakás, de nálunk csak az ebédre elmegy a délelőttöm :D reggel viszem a gyerekeket oviba, utána piac, kb fél kilencre haza érek, nekiállok főzni, mindig van leves, második többféle, nagy a család, illetve valami egészséges nasi. Kb délben kész. Férjem haza jön ebédelni. Utána mosogatok. Majd neki állok, vagy a szárogatót leszedni vagy vasalni, vagy újabb adag ruhát mosni (minden napra jut valamelyik) És még nem takarítottam reggel óta. Fürdőszoba, wc, porszívó, felmosás. Hidd el, ha olyan alapos lennél, mint én, minden nap órákig tudnál takarítani! Még ott van a kert is. Négyre megyek oviba, utána már csak a gyerekekkel foglalkozom, nem takarítok.
2019. márc. 21. 16:55
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem vagyok leszbikus, de kéne egy feleség.
2019. márc. 21. 17:01
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

Én voltam eltartott 3 évig de nem azért mert lusta voltam hanem mert külföldön éltünk és a gyerkőc 3 éves kora előtt nem ment bölcsibe mert drága volt. Így megvártuk az ovit. Én mellette nem tudtam elmenni dolgozni pár órát sem mert 0-24 a gyerekkel voltam. Mindenki dolgozott körülöttem. Nyelvet sem beszéltem. Eleg is volt. Sokkal szívesebben mentem volna dolgozni pár órát naponta a gyerek mellett. Azóta már itthon vagyunk magyarba. Óvodás és dolgozom. Egyedül neveltem 2 évig. Nem volt könnyű de jobb volt mint amikor mindenre úgy kellett kérnem pénzt. Nekem volt kellemetlen. Most jobb.

N

2019. márc. 21. 17:15
 19/23 anonim ***** válasza:
62%
Joga a felesegnek van, egy nonek vagy parnak nincs. Ha ilyen hulye helyzetbe hozza magat valaki jogi biztositekok nelkul azt inkabb nem minositem.
2019. márc. 21. 17:20
 20/23 anonim ***** válasza:
15%
Házasságban igen, mert az vagyonközösséget is jelent.
2019. márc. 21. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!