Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a rossz barátnő? A pàrom szerint csak a baj van velem. Nagyon megköszönném ha kapnék rendes válaszokat. Rettenetesen magam alatt vagyok (többi lent)
Nem vagy rossz barátnő, viszont szörnyen megalázod magad és úgy is bánik veled, mint a kutyájával, lehet azzal is szebben bánna...
Szörnyen kihasznál, gyakorlatilag ott csal meg, ahol tud, asszisztálsz hozzá a jámbor lelkeddel.
Voltam én is ilyen fiatalabbként. Ebbe annyira tönkre fogsz menni, ha nem lépsz ki... Csak reménykedni tudok, hogy komolyan veszed ezeket a válaszokat itt és kilépsz.
Halál komolyan mondom, ha ép lélekkel és pszichével akarsz élni, szakítanod kell!!!!!!!!
30N
Fél karom odaadnám ha egy ilyen angyal lenne az életemben, egy ilyen senkiházi paraszt meg miket művel. ...fhuuu jól indul a hétfő reggel :D
Szerintem nárcisztikus a srác. A narcisztikus emberek ismérvei egy kapcsolatban, hogy eleinte olyan mint egy lányregény. Azt érzed ő a nagy ő, hogy fontos vagy, hogy megtaláltad a másik feled. Aztán jön az a rész amit irtal. Nem mostanaban valtozott meg. Az elmult első év volt az álarc amit azert vett fel hogy beleszeress. Ez az igazi oldala, a mostani. Vedd számba mi fogott meg benne anno és keress olyan szitukat mikor olyannak is mutatta magát. Kivancsi vagyok meddig jutsz a szamolasban.
Plusz ha ugy érzed hogy ha elhagynad nem találnál jobbat.... az baj. Egeszseges parkapcsolatban tisztaban vagy minden percben hogy lenne jobb, szebb, okosabb, de neked o a tokeletes :(
Persze ad ő is, mikor épp elbizonytalanodsz, ad egy kis morzsát (reményt hogy még fájóbb legyen) hogy azért ott maradj.
És termeszetesen szép lassan leépít és elbizonytalanít. (Lasd a kerdesed) Nemtudom annak idején baratok v szülők mondták-e hogy legyen eszed ne menj bele ebbe a kapcsolatba/hagyd ott. Na ők nem voltak szerelmesek. :(
Legszörnyűbb, ha vele vesztetted el, mert sajnos legtöbb nő esetében az első partner lesz az ideál, a mérce és sok éven át csak őt keresik mindenkiben. Ez az igazi tragédia.
Igazából mindketten hibásak vagytok, te sokat adsz egy szó nélkül o meg elveszi egy szó nélkül. Pont. De ezen lehet valtoztatni es kell is nagyon gyorsan.
Minden pszichologus azt javasolja, hogy hagyd ott és menekulj.
Ha klasszik narci akkor eleinte kapar mert a jelenlegi eletenek alapja Te vagy. Ezzel tisztaban van. Újra felveszi azt az énjét mikor beleszerettél. Ne higyj neki! Utána el fog hordani mindennek, barátok, kozos ismerosok előtt eloadja h milyen szivtelen vagy, elhagytad pedig o mit megtett. Hogyha erre visszakerned magad nagy kegyesen visszafogadna.
A kapcsolat alapja az önzőség, hogy még a "párod" sem fontos annyira, hogy az idegtől elkedj fogyni. Lehessen tisztelni Téged, mint erős és független nőt. Hidd el, az az igazán vonzó egy normális férfinak. Szoritok. Hagyd ott, menekulj. Szörnyű lesz. De bird ki. És beszelgess ha más nem pszichologussal. El sem hinnéd hány ilyen van.
Te egy fantasztikus, jólelkű csaj vagy, kérdező. Jön majd egy srác, aki a tenyerén fog hordozni, ahogy megérdemled. Addig is ne hagyd, hogy egy szerencsétlen senki tönkretegyen, és bántson, tavasz van, járj emberek közé, ismerkedj, élj!
Nagyon drukkolok neked!
Sok vagy neki. Tudod, ha valakinek segíteni akarsz, de ő nem akarja vagy nem tőled akarja ezt, akkor ha minél jobban csinálod, annál nagyobb falat építesz közétek.
Nem hiszem, hogy ennyire egyértelmű amit a többiek leírtak.
Az időzítés rossz volt, túl korán jöttetek össze, ő most éli ki magát, régebben ezt nem tehette meg. Valójában te sem figyeltél oda rá, mert túlságosan segítőkész vagy, magadra vállalnád az egész világ gondjât, ha tehetnéd, de a te feladatod nem ez és ez egy idő utân problémâkat okoz.
Abban viszont igazuk van a többieknek, hogy innen visszafordítani szinte lehetetlen.
De ne keseredj el, mert nem hibáztál, csak olyannal jöttél össze, aki mást akar.
Ha esetleg visszatévednél ide megerősítést keresve, arra gondolj hogy te mit kapsz ebből a kapcsolatból? Ő mit tett bele? Neked miért volt jó?
Rossz tulajdonságnak van beállítva az önzőség, de egy bizonyos ponton önzőnek kell lenni, meg kell húzni azt a határt ahol már te vagy a fontos, mert ha magadért nem állsz ki, más nem biztos hogy fog.
Te csak adtál ebben a kapcsolatban, de nem kaptál, és ebbe soha soha nem szabad beletörődni, akármilyen jólelkű és önzetlen is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!