Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz barátnő vagyok, hogy ezt teszem?
Érdekes, hogy kvázi természetesnek kezeled azt, hogy az összes ilyen ünnepen kizárólag neki kell ugrálni... (születésnapod megértem, a valentint már nem, az közös ünnep, nem rólad szól kizárólag).
A nőnap meg kb. csak sima "említős ünnep", mint az anyáknapja egy random virággal, de ne várj egésznapos körbeugrálást.
Bár ha ő is annak kezeli, hogy minden házimunkát te csinálsz, akkor jogos.
Egyébként nem.
Azt jól tetted, hogy őszintén elmondtad neki hogy Te mire vágysz, mit hiányolsz. Szóból ért az ember. Ha fontos vagy neki és a kedvedben akar járni, biztos oda fog figyelni a jövőben ezekre a dolgokra. Talán egy picit konkrétabbnak kellene lenned, hogy tudja, mit szeretnél (egy kellemes vacsora, virág, gyertyák, közös fürdő, vagy akármi).
26/N
Így jogos, bár most nem tudom eldönteni, hogy neked elég lenne-e csak a gesztus visszafelé, vagy te is kötelezően elvárnád, hogy "időt engergiát" öljön bele. Ez utóbbi butaság lenne, főleg akkor, ha nem ez a stílusa.
ui: tipikus példa ez a kérdés, hogy a nők nem igazán csípik a túl kedves pasikat. Néha kicsit bunkónak kell lenni, úgy lehet őket megtartani igazán.
Noha a logika azt diktálná, hogy adjunk meg nekik mindent. Hát ez van :D
Nem ezen múlik, hogy vele legyél, őt ez nem érdekli, akkor minek idegeskedjen rajta.
Én amennyire a fantáziámból meg időmből telik szívesen beszerzek pár apróságot ezekre a különleges alkalmakra, mert örömet akarok szerezni. Közös romantikus programokat is szeretem, komoly büszkeséggel tölt el, ha egy-egy ilyen ötlet jól sikerül.
Ha a te bárátod nem ilyen, megváltoztatni nehézkes. El tudod érni, hogy színlelje és akkor mindenki "boldog". A kapcsolatokban sokszor úgy is egy csomó minden színlelés, ezt szeretjük. Alapvetően téged se érdekel
ez bővebben, csak a kis figyelmességeket akarod tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!