Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm mindenre féltékeny?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm mindenre féltékeny?

Figyelt kérdés

Szó szerint mindenre. Ha a barátaimmal vagyok, és mondjuk posztolok képet, megsértődik,hogy miért nem közös képet rakok ki.

Pedig heti minimum 4-5 napot együtt vagyunk, mindig megyünk valahova, akár csak séta, de mindig vannak programok. Ha azon az egy két napon, amikor nem tudunk találkozni, elmegyek a barátokkal bármilyen programra féltékeny.. Mintha nem akarná, hogy rajta kívül legyen életem. Mintha azt szeretné, hogy csak ő legyen nekem.

Erre van megoldás? Vagy idővel javulhat? 5 hónapos kapcsolatról van szó.

2018. máj. 11. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd ott! Neki valamilyen gondja van. Találsz te biztos jobbat.
2018. máj. 11. 21:45
 2/17 anonim ***** válasza:
34%

Te választottad őt, szóval viseld is érte a következményeket.

Az ilyen éretlen kislány nem fog soha változni.

2018. máj. 11. 21:46
 3/17 A kérdező kommentje:
Ezt a te választottad dumát hagyjuk. Nyilván nem a kapcsolat elejétől ilyen, akkor bele sem mentem volna. Ez az énje nem rég jött ki. Mikor megismertem közel sem volt ilyen....
2018. máj. 11. 21:48
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

Hagyd ott. Nem fog változni, éretlen még. Később csak rosszabb lesz.

"Ezt a te választottad dumát hagyjuk. Nyilván nem a kapcsolat elejétől ilyen, akkor bele sem mentem volna. Ez az énje nem rég jött ki. Mikor megismertem közel sem volt ilyen...."

De, általában mindenki már ilyen a kapcsolat legelején is, csak a másik fél a rózsaszín ködtől nem látja.

2018. máj. 11. 21:50
 5/17 anonim ***** válasza:
15%

Miért, akkor ki is választotta? Én?

Éretlen kisfiú vagy még. Vállald már a tetteidért a felelősséget!

2018. máj. 11. 21:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Lehet itt vitatkozni. Ezzel ki is igazolja az éretlenségét?
2018. máj. 11. 21:56
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Próbáltad megbeszélni vele? Mi volt a reakciója?
2018. máj. 11. 21:58
 8/17 anonim ***** válasza:
30%

"Lehet itt vitatkozni. Ezzel ki is igazolja az éretlenségét?"

Te. A vita érvek ütköztetése. A vita nem éretlen dolog... :D Az a veszekedés.

2018. máj. 11. 21:59
 9/17 anonim ***** válasza:
30%

Te hárítod a felelősséget ezzel a szöveggel, hogy "Ezt a te választottad dumát hagyjuk". Én csupán szembesítettelek a b..romságoddal, ami persze az egódnak nem tetszik.

A rózsaszínködtől nem láttad a valóságot, arról is te tehetsz, nem a szomszéd.

Azért is vagy pluszba éretlen, mert 5 hónapja ebben a sz..rban vagy benne, és még nem hagytad ott. Élvezed, hogy megfojtanak téged?

Önállóan miért nem tudsz meghozni felelősségteljes döntéseket a magánéleteddel kapcsolatban?

2018. máj. 11. 22:02
 10/17 A kérdező kommentje:

Igen, próbáltam. Sírt, és bocsánatot kért. Azt ígérte nem fordul elő többet.

A mai nap ismét kibukott a dolog. Ma biciklizni mentem barátokkal. Még csak nem is lányok.

2018. máj. 11. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!