Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már egy rossz jel?
Ha a párom 1 évben 5-6 alkalomkor megnézi az exét facebookon és egy régi lány ismerősét akibe szerelmes volt.
Valamint a csaj ismerősével ritkán, de tartja a kapcsolatot .
23L párom 25F
Mert ránéz az exére? O.o én kikaparnám a szemét a helyedben...
Viccen kívül veled van nem? Akkor meg igazán letojhatnád a múltban ki volt vagy ki nem.
Figyi,én is megnézem az egyik exem adatlapját,mert valaha szerelmes voltam belé és érdekel mi van vele.Söt még beszélgetni is szoktam vele.Jokat nosztalgiázunk,DE ennyi.Birom a társaságát de együtt élni vele nem tudnék.
Van egy másik majdnem exem,akivel igazándibol csak kavartunk,de érzelmileg akkor is mélyen érintett a dolog.Az ö adatlapját is meg szoktam nézni,mert van hogy hiányzik (szintén a társasága) és szintén érdekel mi van vele.
DE!10 éve élek házasságban (soha nem csaltam meg a párom,nem is tenném) és vannak ám néha az életben hullámvölgyek amikor igenis jol esik visszagondolni az exekre,vagy épp pár szot váltani velük.Föleg ha nem haragban váltunk el.
Ettöl függetlenül szeretem a párom és nem akarok az exeimtöl már semmit.
Szerintem ez nem olyan sok alkalom.Probálj a pároddal beszélni kicsit arrol vajon mit jelentettek neki ezek a lányok.Persze burkoltan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!