Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a páromról, hogy így viselkedik?
Voltak már problémáink három év alatt, eléggé népszerű ember, s szeret flörtölni sajnos.
Még fizikailag nem csalt meg tudomásom szerint, de elég sok mindent csinált ami miatt rengetegszer vagyok szomorú...
Na most az egyik barátjának (aki lány) azt írta, hogy mikor megfogta a puha kezét s a selymes bőrét, melegség s boldogság járta át, s reméli megismétlik a találkozót. Mindegy most, hogy honnan tudom ezt.
Ez a találkozó pár napja volt, mikor nőnapon felköszöntötte a lányt, s én ott álltam ekkor mellette, amikor virágot adott neki. Utána ahogy láttam úgy mosolygott s lebegett a boldogságtól,hogy látta a lányt.
A lány tudja, hogy van párja, s nem is élne ezzel vissza, próbálja az ilyen dolgait elütni a páromnak.
Nekem ez azért is fáj, mert ez a közeledés érzelmi töltetű szerintem.
El kellene mondanom neki,hogy láttam amit írt? Szembesíteni akarom vele? ( de lehet nem érnék el vele változást benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!