Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furán viselkedik vagy csak én látom bele?
Barátnőmmel két napig nem beszéltünk, mert össze voltunk veszve. Én nem kerestem mert nem bírtam idegekkel az egészet. Ő meg akarta beszélni már az első nap, de mondtam neki hogy most hagyjon inkább így elhajtottam.
Ezalatt ő Messengeren alig volt fent, eltűnt órákra.
Tegnap megbeszéltük a dolgokat, azt mondta egyáltalán nem haragszik, jó kedve volt, (veszekedés után sose ilyen), bújt hozzám, de amikor jeleztem hogy kívánom és szeretkezzünk akkor elutasított. Amire eddig nem igazán volt példa.
Ma délután megint lement Messengerről órákra..
Mi lehet vele? Lehet, hogy mással volt? Másra nem tudok gondolni ha meg se hatja, hogy mi volt kettőnk közt.
Úgy éreztem a semmin veszünk össze mindig, sorozatosan és jobbnak láttam hagyni kicsit és megnyugodni. Mellesleg tudja nagyon jól, hogy miatta volt a veszekedés, belátta, bocsánatot is kért.
Én rontottam el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!