Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik ilyen furán?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik ilyen furán?

Figyelt kérdés
Egy hónapja jöttünk össze barátommal. Nagyon jól megvagyunk, dúl a love.:) Viszont nagyon keveset tudunk találkozni (heti 1) viszont cheten minden nap beszélünk, meg sms-ben és telefonon is. Most lesz a vizsgám és már nagyon stresszelek. Meg miatta is mert folyton szomorú amiatt, hogy nem lát eleget. De nem is ez a lényeg, hanem hogy úgy viselkedik mint egy hős szerelmes, de egészen mást mond. Tegnap pl. nála voltam és megkérdezte kerek perec, hogy szeretem-e. Erre én meglepődtem, mert nem vrtam ezt a kérdéést meg nem is tudok rá válaszolni. Aztán megsértődött mikor ezt mondtam neki. Majd kinyogtem, hogy még nem vagyok szerelmes, de komoly, mély érzéseim vannak iránta. Erre látszott rajta hogy szomorú lett és a viselkedése is megváltozott mert előtte vidám volt meg mosolygós majd magába fordult. Mikor kérdeztem h ő mit érez irntam rögtön rávágta, hogy ő is így van vele mint én. De közben meg úgy viselkedik mintha én lennék számára a legfontosabb. Akkor most mi van? szeret csak nem meri elmondani mert én sem mondtam?
2015. febr. 22. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Megbántottad kicsit vele hogy ezt mondtad mert ő nagyon szerelmes beléd
2015. febr. 22. 15:53
 2/5 anonim válasza:
Ja pontosan ez van..a fiuk alltalaban ilyenek szegyenlik az erzeseiket..
2015. febr. 22. 15:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Helyesbítek, nagyon megbántottad.
2015. febr. 22. 15:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem szerelmes,még lehetsz te számára a legfontosabb! Mint ahogy neked is valszeg ő most a fontosabb :)
2015. febr. 22. 16:26
 5/5 A kérdező kommentje:
az csak nem érzem még hogy szerelmes lennék, de ha az is lennék nem merném neki mondani, mert félnék, h ő nem így érez..de akkor miért akarta annyira megtudni, hogy mit érzek? MÉg én magam sem tudom..
2015. febr. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!