Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy sajnálja tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy sajnálja tőlem az ételt? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

A barátomnál vagyok most, mert újítják fel a lakásomat, festik stb, már jövő héten vissza is megyek. Nyilván befizettem neki a rezsibe, meg az elmúlt hetekben én vettem nagyon sok kaját, nem egyszerre egy nagy bevásárlást, de mindennapra egy vacsorát, meg néha “hozz már egy kis sajtot, tejet, kenyeret”, én mindent abban a tudatban vettem, hogy az közös, tegnap ő ment csinálni egy nagybevásárlást, és ettem dolgokból, de megszólta, hogy neki nem marad, VEGYEM VISSZA. mert ha eszek ezekből, neki kitartana egy hétig, de most két nap alatt elfogy, ezért vásároljak be én is, mondtam, hogy az elmúlt napokban én vásároltam, de ő azt persze figyelembe sem veszi, csak nehogy elfogyjon a kajája, hogy maradjon neki. Nem abban a tudatban vette, hogy nekünk, hanem magának. Ez engem vérig sértett. Lehet már utálja, hogy itt vagyok és úgy fogja fel, hogy a kajáját is eleszem, de nem értem ezt a felfogást. Én mindent megosztanék vele, amim van.

Vagy csak túlreagálom? Szerintem alapból fura, hogy tudja, hogy itt vagyok, és magának vásárol.

2019. márc. 13. 11:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hasonló volt az exem. Ami az enyém, az közös, ami az övé az meg csak a sajátja volt. Ha elmentünk nagybevásárolni akkor én mindent megvettem ami kettőnknek kellett, hozzá teszem ő háromszor annyi kaját igényelt mint én. Aztán ha elmentünk pár nappal később a boltba és nem volt apróm de vettem volna pl.egy csokit akkor ugyan megvette, de amint tudta vissza is kérte az árát... egy idő után meguntam és én is így álltam hozzá hogy na akkor fizesse ki a kaja részét az persze már nem tetszett neki. 😁 a másik meg amiben hasonlítanak pároddal hogy nálunk is ez volt hogy zavarta a létezésem, bármit tettem, mondtam nem volt jó, csak idegesítettem. Nem szeretett de azért 1 dolog jó volt neki, a szex...

Szóval meguntam hogy csak arra használ és kidobtam, a mai napig nem bánom. Életem legjobb döntése volt.

2019. márc. 13. 14:14
 32/45 anonim ***** válasza:
18%

Ez a kommented:

"Köszönöm a válaszokat! Azon van kiakadva még, hogy ő miattam, mert én ott vagyok/jelen vagyok nem tudja írni a szakdolgozatát, nem csinálok semmit, a jelenlétem zavarja

***EDDIG IGAZ IS

, az hogy átmeneti, és ez kihatással van rá, hogy nincsenek úgy a dolgok ahogy akarja.... hogy egyedül szeretne lenni, és nem tud"

2019. márc. 13. 14:27
 33/45 anonim ***** válasza:
95%
Ilyen szintű pasikkal van tele a világ. Anyuka pici fija, aki mindig mindent megkapott. Igazából egy éretlen óvodás, ami majd változik, de az még sok idő.
2019. márc. 13. 14:54
 34/45 anonim ***** válasza:
22%
Ameddig én pókhálózlak, addig kieheted nálam a hűtőt.
2019. márc. 13. 15:05
 35/45 A kérdező kommentje:
Persze, neki az anyucija mindent elintéz, felnőtt ember és a mai napig eltartja az anyja... és látni hogy függetlenedni akar, vagy szeretne, de ez a párkapcsolatán csapódik le sajnos. Pedig az lenne az igazi ha az anyjától függetlenedne és ne a valódi kapcsolataiba szublimálna ez
2019. márc. 13. 15:05
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Nemhogy nem reagálod túl, hanem túl könnyen kezeled. Ez annyira gáz, ki szól be étel miatt pláne ebben a helyzetben.:(

Megalázó, borzasztó tapló.

2019. márc. 13. 15:40
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Ó, anyuci pici fia írja a szakdolgozatát.. és idegesíti hogy ott vagy , ráadásul enni is mersz. :D

Komolyan nem értem hogy a jó fenébe jöttök össze ilyen selejtekkel, hogy tudtok ezekre férfiként tekinteni, és pláne lefeküdni.

Hogy túlreagálod-e? Nem.. sőt, már belevertem volna a fejét a szakdolgozatába, és hozzávágtam volna egy szelet párizsit, hogy nesze egyél nem sajnálom.

Tedd már lapátra cseszdmeg...

2019. márc. 13. 15:51
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki! És örülj neki hogy ezek a problémák egy ilyen szükséges össze költözés alkalmával kiderült! Szerinted milyen lenne egy ilyen kisfiúval később összebútorozni? Remalom. Az meg hogy írtad anyuci pici fia, hab a tortán. Dupla ok, miért is dobd ki. Persze maradsz is vele hogy talán megváltoztatod, de az ilyen elkenyelmesedett, önállósodni nem akaró fiúkákat nagyon nehéz kirenditeni ebből a helyzetből.
2019. márc. 13. 18:06
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Ennek nem lesz jó vége...
2019. márc. 13. 19:04
 40/45 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Felnyitottátok a szememet, túl sokat néztem el, és én nem az hogy jobbat érdemlek, de ROSSZAT nem érdemlek. Az volt az utolsó csepp, amikor észrevettem, hogy bejelölt egy lányt az egyetemről, akivel szemezgettek, azt hittem, hogy vak voltak, el is meséltem neki, hogy ez számomra fura, és annyit mondott, ugyan már, persze hogy fantáziálgat arról hogy milyen lenne mással, és izgatja is a gondolat, de ettől még nem változnak az érzései. Ok, de most láttam, hogy visszajelölte a csaj. Ez volt az utolsó undorító húzása
2019. márc. 13. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!