Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most eroszak vagy nem, tulreagalom?
Szoval a lenyeg h 2 eve vagyunk egyutt, mindietten 30-on tul es altalaban minden szuper (itt most kizarolag a szexet emlitem. O az atlagnal sokkal nagyobb,ergo mindig ovatos,erti az anatomiat es tisztaban van a meretevel.
Nemreg volt egy kisebb orvosi beavatkozasom ergo a szex egy honapig szunetelt. Tegnap szabalyosan rettegtem attol h milyen lesz, es megkertem h legyen duplan ovatos amit o meg is igert.
Ez az ovatossag 5 percig tartott.
Utana mintha nem is o lett volna, majdnem megfojtott (szoktuk egymast fojtogatni de mertekkel, igy meg soha) megpofozott h azt hittem h kiesik a fogam (ismet, szoktuk ezt is mertekkel) es utana probaltam magamtol eltolni es mondtam h tul melyen van (azaz a mehemnel erzem) erre valaszkent atforditott a hasamra belenyomta a fejem a parnaba.
Ekkor megprobaltam valahogy feltapaszkodni es ismet a kezemmel eltolni erre hatracsavarra a karomat, a torkomnal fogva felemelt es kb azt hittem h szetesik a mehem, es itt es most halok meg,
Aztan csak arra emlekszem h log a fejem az agyrol es minden forog es mar azt sem ertettem mit mond.
Akik kerdeznek: nem, nem mondtam kozben “ne” mert altalalaban csak annyit kell mondanom h “tul mely” es mindig atvaltalt gyengedbe, amit legalabb 4 szer mondtam neki aktus a kozben.
Egyszer kertem h hagyja abba es vegye ki es utana nagysokara leallt.
Elkezdtem sirni o pedig nezett ertetlenul h nekem most megis mi bajom van? Elmagyaraztam neki akkuratusan mint most nektek, es hozzatettem h ezt pont most, a mutet utan kellett megtennie amikor mar az elejen stresszben voltam.
Bocsanatot kert mert latta h sirok, de latszott rajta h abszolut nem erti, csak azt latja h sirok.
Most igy a fajdalom szintbe nem megyek bele, ez inkabb lelki vonatkozasban fajt utana. Igen szeretjuk a vad szexet es igen a legtobb dolgot megtesszuk amit itt is megtett de MERTEKKEL es SOHA de szoszarint soha nem volt olyan h en azt mondtam h “ez tul mely” es ne vett volna vissza.
Sztem barmilyen tipusu szexnel ha a masik kinyilvanitja h valami nem oke akkor az ember leall, visszavesz vagy barmi.
Probalom “jol” megelni azaz nem azt latni h nemi eroszak, probalom a helyzetet nem dramatizalni vagy felfujni de azota azon filozom h ez most az eroszak kategoria vagy tulreagalok?
Koszi minden valaszt
30-as no, 40-es pasi
Neked komolyan eddig is ez kellett, hogy mint nő porrá legyél alázva?
Sokáig szüneteltetek most jobban beindult.
A párod megerőszakolt konkrétan, itt kaphatsz segítséget!
Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Az alábbiakban azon lehetőségekről olvashat, ahol segítséget kaphat.
Segélyvonal bántalmazott nőknek
06-80-505-101
hétfő, kedd, csütörtök, péntek
18-22ig
ingyenesen hívható mobilról is
Hívja a vonalat, ha:
bizonytalan, hogy bántalmazó-e a partnere
szeretné átbeszélni a helyzetét és a lehetőségeit
többet szeretne tudni a bántalmazás természetrajzáról
érdekli, hogy hogyan támogathatná érintett ismerősét, kollegáját, rokonát, tanítványát.
Segélyvonalunkon anonimitást biztosítunk a hívóknak. A hívásokat a NANE Egyesület kiképzett önkéntesei fogadják.
Szexuális erőszak segélyvonal
06-30-982-5469
Péntek 10-14
Mobil tarifával hívható
Hívja a vonalat, ha:
szexuális erőszak vagy zaklatás érte
szeretné átbeszélni a helyzetét és a lehetőségeit
érdekli, hogy hogyan támogathatná érintett ismerősét, kollegáját, rokonát, tanítványát
családon belüli, párkapcsolati erőszakkal kapcsolatban szeretne hívni minket, de az esti időpontok nem megfelelőek Önnek.
Ez a segélyvonalunk kevésbé leterhelt (ritkábban foglalt), így – jelenleg – könnyebben elérhető. Ha tud, bíztatjuk arra, hogy családon belüli erőszakkal vagy párkapcsolati erőszakkal is nyugodtan telefonáljon ide, hívását ugyanúgy a NANE egyesület szakképzett önkéntesei fogadják.
Ezt ma már kérdezted, csak más volt a körítés.
Igen, erőszak. Az, hogy az aktusba beleegyezel, nem jelenti azt, szex közben meg is fojthat, az se számít gyilkosságnak.
Egy biztos: Ezt itt és most kell lezárni. Aki ennyire nem foglalkozik azzal, hogy fájdalmat okoz neked, attól búcsút kell venni.
Igen z erőszak volt. Mivel hosszabb szünet volt így jobban fel volt hergelve, jobban beindult. Viszont tudta, hogy beavatkozás után vagy és meg is kérted vigyázzon erre ő olyan durvaságba megy át ami még soha nem volt.
Nem hiszem, hogy szándékos erőszak lett volna csak hát attól még az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!