Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy sajnálja tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy sajnálja tőlem az ételt? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

A barátomnál vagyok most, mert újítják fel a lakásomat, festik stb, már jövő héten vissza is megyek. Nyilván befizettem neki a rezsibe, meg az elmúlt hetekben én vettem nagyon sok kaját, nem egyszerre egy nagy bevásárlást, de mindennapra egy vacsorát, meg néha “hozz már egy kis sajtot, tejet, kenyeret”, én mindent abban a tudatban vettem, hogy az közös, tegnap ő ment csinálni egy nagybevásárlást, és ettem dolgokból, de megszólta, hogy neki nem marad, VEGYEM VISSZA. mert ha eszek ezekből, neki kitartana egy hétig, de most két nap alatt elfogy, ezért vásároljak be én is, mondtam, hogy az elmúlt napokban én vásároltam, de ő azt persze figyelembe sem veszi, csak nehogy elfogyjon a kajája, hogy maradjon neki. Nem abban a tudatban vette, hogy nekünk, hanem magának. Ez engem vérig sértett. Lehet már utálja, hogy itt vagyok és úgy fogja fel, hogy a kajáját is eleszem, de nem értem ezt a felfogást. Én mindent megosztanék vele, amim van.

Vagy csak túlreagálom? Szerintem alapból fura, hogy tudja, hogy itt vagyok, és magának vásárol.

2019. márc. 13. 11:43
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vag, hogy nem veszed észre, hogy egy szar emberrel vagy együtt? Ahogy írják ez csak rosszabb lesz, ahogy telik az idő egyre jobban ki fogja mutatni milyen valójában. Nagyon piti ez a kaja dolog, de ebből lehet csak igazán levonni ki milyen gondolkodású.
2019. márc. 13. 12:05
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pasinem is kellene.........
2019. márc. 13. 12:06
 13/45 anonim válasza:
100%
Ahogy írtad, ez 50-50. Jól látod, és talán már érzed is, hogy nem illettek össze. Ez az egyik legmegosztóbb dolog egy kapcsolatban, az anyagi dolgok. Mondanám, hogy üljetek le, és beszéljétek meg, jussatok közös nevezőre, de már kiderült, hogy egy nagyon fontos dologban tértek el egymástól, ami igenis jelentősen befolyásolja a kapcsolatotokat. Vagy legyen ez bármi is... Nőkből is van ilyen, hogy amit ő keres pénzt, abból csak ő élhet. Sőt, házaspárt is ismerek ilyeneket, hogy 50-50 elven élnek. Én sem értek vele egyet, nekem is fura. Szerencsére megtaláltam a hozzám illő párt, remélem Te is sikerrel jársz! :)
2019. márc. 13. 12:10
 14/45 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel a pasival ne tervezz hosszú távra (rövidre sem). Csak azt gondold végig, milyen paraszt lenne, amikor gyereket szülsz, és otthon maradsz. Olyankor nagyon komolyan rá lennél utalva, de ez a fazon ezt nem tűrné el.

Mondjuk azt megnézném, hogy mit csinálna a gyerekével, aki egy forintot sem tesz le az asztalra, csak viszi a pénzt, ha a saját szerelmével ilyen szinten tróger...

2019. márc. 13. 12:23
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Na, te is felszedted az út mentén a szemetet...
2019. márc. 13. 12:25
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem normális.

Basszus, én az ismerőseimtől sem sajnálom a kaját, nem hogy a házastársamtól/páromtól. Ha az éhenhalás szélén vagyok, akkor is inkább neki adom az utolsó falatot.

Egyébként költözz vissza a saját lakásodba amint tudsz és fejezd be ezt a közösködést. Ezt a rezsi dolgot sem értem. Az ok, ha a kajába beleadsz, de elkér 2 heti rezsipénzt? Mennyi az? Pár 1000 forint? Igazi fillérb.szó.

2019. márc. 13. 12:35
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Ugye az ilyeneket kitaláljátok? Egy légtérben nem lennék egy ilyennel, nemhogy kapcsolatban.
2019. márc. 13. 12:36
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl.Egy önző f@reg a barátod! Keress normálisat, vannak bőven!
2019. márc. 13. 12:39
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Na nem semmi. Kezdve ott, hogy nála laksz lakás felújítás miatt és bele adsz a rezsibe. Nem lenne bőr a képemen rezsibe kérni, vagy elvenni a páromtól ha bele akarna adni, hisz nem együtt laktok csupán átmeneti dologról van szó. Most attól a napi tusolástól stb. amennyivel több a rezsi az "szóra sem érdemes" kategória párok közt, legalábbis így kéne, hogy legyen.

A többihez nem szólok hozzá mert mások kivesézték. Ugye ő is evett abból amit Te vettél? Tovább nem firtatom.

Az anyjába küld el de mihamarabb.

2019. márc. 13. 12:39
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Aztbüdös... Azért ahhoz pofa kell, hogy rád szólljon, hogy tedd vissza a kaját, arról a kevés rezsiról nem is beszélve. Atyaúristen. Én a helyedben tuti elhúznék, nem érdekel hova, de többet látni sem akarnék ilyen sz.rrágó bunkót. Persze ha te osztod meg a cuccaidat, az oké, de amit ő vesz az csak saját, pofám leszakad. De legalább most kimutatta a foga fehérjét. Menekülj, az ilyen nem fog változni, ez csak rosszabb lesz, az ilyen ha lyuk lenne a pénzérmén, azt is megbszná, szánalmas.
2019. márc. 13. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!