Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális hogy sajnálja tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy sajnálja tőlem az ételt? Vagy csak túlreagálom?

Figyelt kérdés

A barátomnál vagyok most, mert újítják fel a lakásomat, festik stb, már jövő héten vissza is megyek. Nyilván befizettem neki a rezsibe, meg az elmúlt hetekben én vettem nagyon sok kaját, nem egyszerre egy nagy bevásárlást, de mindennapra egy vacsorát, meg néha “hozz már egy kis sajtot, tejet, kenyeret”, én mindent abban a tudatban vettem, hogy az közös, tegnap ő ment csinálni egy nagybevásárlást, és ettem dolgokból, de megszólta, hogy neki nem marad, VEGYEM VISSZA. mert ha eszek ezekből, neki kitartana egy hétig, de most két nap alatt elfogy, ezért vásároljak be én is, mondtam, hogy az elmúlt napokban én vásároltam, de ő azt persze figyelembe sem veszi, csak nehogy elfogyjon a kajája, hogy maradjon neki. Nem abban a tudatban vette, hogy nekünk, hanem magának. Ez engem vérig sértett. Lehet már utálja, hogy itt vagyok és úgy fogja fel, hogy a kajáját is eleszem, de nem értem ezt a felfogást. Én mindent megosztanék vele, amim van.

Vagy csak túlreagálom? Szerintem alapból fura, hogy tudja, hogy itt vagyok, és magának vásárol.

2019. márc. 13. 11:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Enni, élelmiszert venni, táplálkozni a legalapvetőbb szükségletünk, mint pl a lélegzetvétel! Ő meg ebben akar korlátozni, most mindegy milyen körülményekkel. Ha egy darab kenyércsücsök van a konyhámban, azt is ketté vágom és az egyik részt a párom kapja. A te párod egy f@s féreg, nem ember.. Eszem megáll, beszól, hogy ne egyél....
2019. márc. 13. 12:52
 22/45 anonim ***** válasza:
19%

Mielőtt szírva összepakolsz, azért előbb ülj le vele beszélni.

Mondd meg, hogy eddig te vettél kaját, amiből ö is evett, pedig nem fizetett bele. Ez úgy gondolod, hogy oda-vissza működik. De ezek szerint nem?

Aztán várd ki, hogy erre mit mond.

2019. márc. 13. 13:07
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen önző patkány pasim ott is hagytam. Én nem sajnáltam tőle semmit ő igen.
2019. márc. 13. 13:10
 24/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azon van kiakadva még, hogy ő miattam, mert én ott vagyok/jelen vagyok nem tudja írni a szakdolgozatát, nem csinálok semmit, a jelenlétem zavarja, az hogy átmeneti, és ez kihatással van rá, hogy nincsenek úgy a dolgok ahogy akarja.... hogy egyedül szeretne lenni, és nem tud
2019. márc. 13. 13:10
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretne akkor nem zavarná, hogy ott vagy hanem örülne neki. Azt lesné hogy tudná kényelmesebbé tenni az ottléted, mindent megtenne érted és nem érdekelné ha eszel az ő cuccából. Szerintem ő úgy van vele, hogy csak szexre használ és nulla érzés van benne irántad.
2019. márc. 13. 13:20
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Te is jól belefogtál a szar párba.

Gratula

2019. márc. 13. 13:23
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Jah, hogy amit te veszel az közös, amit ő, az meg csak az övè. Cseles...:)

Szerintem úgy gondolja, hogy az neki jár ez annak fejèben, hogy meghúzhattad magad nála. Fogadni mernèk, hogy az is megfordult a fejèben, hogy bèrleti díjat kèrjen arra a pár hètre, nehogymá ingyè "amortizáld" a lakását. Pedig már az is bőven gáz, hogy rezsipènzt kèrt/ elfogadott.

Nem tudom, ilyen selejtes egyèneket hogy tudtok össze szedni?

Mostantól te is csak magadra vásárolj, aztán ha kiköltözöl tőle, akkor egyből szakíts is vele. Ilyen sz.rrágó, önző disznó mellett nincs keresni valód.

2019. márc. 13. 13:25
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szeret. Ha kanos, akkor jó, hogy ott vagy, egyèbkènt meg húzz haza, ès ne zavard köreit.
2019. márc. 13. 13:28
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Ténykeg besz**ás milyen kapcsokatok vannak.....

Én sosem sajnálok semmit a páromtól és ő se tőlem. Nem gondolkoznék egy percig se a szakitason ha ilyen paraszt!

2019. márc. 13. 13:37
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Sok lány annyira be akarja bizonyítani, hogy nem a pénzre megy, hogy elnézi, ha a pasi kihasználja, csak ne hagyja el.

Ezt pedig a fiúk is megtanulták rendesen, hogy ezt nekik lehet.

Kérdező: szerintem örülj, hogy időben felnyílt a szemed, és ez mind nem összeköltözés után derült ki.

2019. márc. 13. 13:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!