Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak hogy a legelső kapcsolat örökké
tartson?
Szia! Én 28 vagyok, tíz éve vagyok a párommal, aki már a férjem. Nem ő volt az első pasi akivel lefeküdtem, kb 5-6 partnerem volt előtte, ezek néhány hónap max 1 évig tartó laza kapcsolatok voltak. Egyikbe sem voltam szerelmes, őelőtt csak egy pasit vittem haza bemutatni. Hogy örökké fog e tartani nem tudom, ezt senki nem fogja neked megmodani, de hogy a mai nap tart 10 év óta ez biztos. Én azt mondom, hogy fontos, hogy az embernek a szex terén is legyen viszonyítása alapja, főleg ha az illetőférfi. A tapasztalat az szerintem, ha a férfinak soha mással nem volt szexuális kapcsolata, az előbb utóbb félremegy. A nőknél ez valahogy máshogy van, ott el tudom képzelni, hogy megmarad azzal, akivel először feküdt le.
2008. nov. 10. 09:54
17 éves vagyok és az első barátommal vagyok együtt lassan 16 hónapja :)
2008. nov. 10. 10:09
A férjemnek én vtam az első:)(nekem ő a 2. pasim volt)
17 évesen ismerkedtünk meg.....:)
sok szerencsét nektek
2008. nov. 10. 12:17
szerintem nem attol fugg, hogy elso, nem elso.
a ferjemnek en voltam az elso (11 eve elunk egyutt), azota is dul a l'amour :)
attol fugg, mennyire vagytok kompatibilisek, mennyire ertitek meg egymast, és nem utolso sorban mennyire szeretitek egymast.
2008. nov. 10. 13:26
15/17 A kérdező kommentje:
Huh de sok válasz érkezett köszönöm mindent elolvastam annyit hozzátennék hogy nem tenném tönkre ezt a kapcsolatot semmiért vagyis ha el kell mennem suli miatt innen 100% hogy nem megyek mert miatta maradni fogok és ő is így lesz velem bár szerintem ezt sokan leszólják de semmiképp se hagynám itt nem érné meg úgy érzem... és ő is így van vele. A kérdést azért tettem fel mert csak úgy érdekelt hogy hányan vannak akik kitartanak egymás mellet:) én is ismerek 1 párt 16 évesen jöttek össze most 23 évesek már össze is házasodtak 2 éve... Köszönöm mindenkinek a válaszát remélem mi is ahoz a kis százalékhoz fogunk tartozni. Ja igen és volt 1 válasz amiben valaki arról irt hogy a pasik keresnek mást ... hát Barátnőmmel épp ezeket gyűjtöm én 24 olyan csajt tudok aki otthagyta a barátját ő még csak 4 srácról tud úgyhogy szerintem mostanság a srácok,férfiak a kitartóbbak:)
Az hogy ki mikor hagyja ott a párját a tapasztalatlanság miatt (úgyértem ha az illetőnek egy lány vagy egy fiú volt azelőtt) szerintem fölösleges boncolgatni, én úgy vagyok vele, hogy ha a páromat szeretem, még csak eszembe sem jut hogy mással lefeküdjek, és a párom is igy van ezzel...szerintem nincs felirva senki homlokára hogy 10 v házzasság után félrelépik mert ez az első kapcsolata...
sok minden miatt nem tarthat örökké, de bizzatok abban hogy megoldjátok. Ha úgy éezitek jobb együtt mint külön ne gondolkodjatok szeressétek egymást. de ha egy fél percig is átfut az agyatokon, hogy talán jobb külön akkor legyen vége...
sok boldogságot:)
2008. nov. 10. 14:37
17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen remélem minden rendben lesz és szerencsére kölcsönösen szeretjük egymást mindent megtudunk beszélni úgyhogy ilyen téren nem lesz gond szerintem. Csak rossz látni hogy mien sok pár szétment olyanok is akikről sose gondolta volna az ember
Kapcsolódó kérdések: