Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esélye annak hogy a legelső kapcsolat örökké tartson?
Figyelt kérdés
Hello én 18 a barátnőm 17 éves 7 hónapja járunk és mondhatni tökéletes minden nem veszekedtünk még és tökéletesen megértjük egymást mindent megtudunk beszélni és jól is érezzük magunkat egymással így igen sokszor találkozunk nekem voltak kisebb kapcsolataim de nem tartottak 1 hónapnál tovább neki én vagyok az első. Mennyi esélye van annak hogy a kapcsolatunk egy életre szól?Volt már ilyenre példa? Gondolkodtunk azon hogyha eltelik 2-3 év össze is fogunk házasodni.2008. nov. 9. 21:38
1/17 anonim válasza:
Ezt igy előre nem tudhatod. Majd alakul valahogy. Énis ebben a helyzetben voltam, nekem voltak már kisebb kapcsolataim, volt barátnőmnek én voltam az első. 5 hónap után azt mondta hogy már nem érzi azt amit elején, igy szakitottunk. ez volt 2 hónapja, én pedig még mindig szenvedek, mert nagyon szeretem őt... Szal ilyeneken ne gondolkodj, van arra is példa hogy az első az örök maradt de van arra is hogy nem. Amig jól elvagytok egymással, nincsenek problémáitok neis gondolkodj ilyeneken.
2/17 anonim válasza:
A tapasztalat sajnos nem ezt mutatja, majdnem minden esetben szakítás lesz a vége, bármennyire is tökéletes volt az elején, ennek rengeteg oka van.
De remélem nem lesz igazam.
3/17 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy örökké tartson, de ahhoz baromi nagy szerencse kell(meg sokminden más is). Attól hogy még nincsenek problémáitok, nem azt jelenti, hogy örökké fog tartani a kapcsolat,mert lehet, hogy még nem "bontakoztak ki a problémák". és amúgy egy jó kapcsolatban az (is) a lényeg, hogy a problémákat meg tudják oldani közösen, mert szeretik egymást, és összetaroznak.
4/17 anonim válasza:
Persze, van esély rá! :)
De ha ennyire jó minden, szeretitek egymást, akkor nem értem miért törődsz ennyit ezzel a kérdéssel...
Amíg szeretitek egymást, úgyis együtt lesztek!
Fiatalok vagytok még, nem kell ennyire előre tervezni, mert utána meg jön a csalódás! Szeressétek egymást és kész, ha úgy hozza az élet, úgyis együtt maradtok! ;)
6/17 Srapnel válasza:
Nem tudok százalékot mondani, de nagyon kevés, szerintem 10% alatt van az esélye. Most még azért tűnik tökéletesnek, mert nem is vagytok még kikristályosodott személyiségek. 17-18 éves korban még sokminden változhat és változhattok eltérő irányba, aztán csak azt veszed észre, hogy egyre többet veszekedtek és egyre kevésbé értitek meg egymást. Ez a helyzet. Emiatt viszont nem érdemes szakítani, ki tudja, lehet ti képezitek majd azt a pár százalékot. De mondjuk nem tanácsolom, hogy pl. valamelyikőtök úgy válasszon mondjuk továbbtanulási helyet, hogy közel legyen a másikhoz, vagy ő is oda jár, stb.
7/17 anonim válasza:
A remeny hal meg utoljara. Az ismeretsegi koromben van egy nagyon aranyos par, ok 14 eves korukban jottek ossze, most 23 evesek, es augusztusban volt az eskuvojuk :-)
8/17 anonim válasza:
Sajna tobb szakításrol hallottam, ált. amiatt, hogy túl fiatalon jott a komoly kapcsolat. De ismerek ellenpéldákat is, pl. a kolléganomék 10 éve vannak egyutt (16 és 17 voltak), és most várják a 3. babájukat, és nagyon xeretik egymást még mindig!!! Ne gondolkozz elore, úgysem tudja neked senki sem megjosolni. Viszont tegyetek érte, hogy minél tovább ilyen jo legyen!
10/17 anonim válasza:
Nekem a férjem volt az első 17 éves koromban. Ma 28 vagyok és a kisbabánkat várom. Nagyon szeretjük egymást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!