Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyenkor? Szeret vagy nem szeret? Hát eléggé hosszú történet a miénk. Nem is tudom hol kezdjem, ezért inkább csak a problémát írom..

Figyelt kérdés

A héten van 8 hónapja, hogy együtt vagyunk. Bár TÁVkapcsolat.. a táv direkt van nagybetűkkel. (Budapest-Nyíregyháza)

Az elején simán ment minden. Boldogok voltunk (még így is), jókat beszélgettünk, hülyültünk.. De most egy ideje nagyon megváltozott minden. Szinte minden nap összeveszünk, volt már olyan is, hogy 1-2 napig nem beszéltünk. Ilyenkor általában tiszta depi vagyok, és mindig én megyek bocsánatot kérni. Lány létemre :S Tudom nem szabadna. De őfelsége olyan makacs és önfejű, hogy ilyet meg nem tenne. Mikor ilyen "mosolyszünetek" alatt megkérdezem, hogy szeret-e általában nem is válaszol rá. Úgy érzem, hogy nem becsül meg.. Ami eléggé szar dolog. Pedig ennek természetesnek kéne lennie egy kapcsolatban. Szerintem. Szakítani nem akarok. Nem is bírnám ki szerintem.. De hát akkor mit tegyek?

(Nem kérek senkitől oltogatást

-tudom, hogy vele kéne ezt leginkább megbeszélni

-15 vagyok, viszont a 8 hónapos kapcsi szerintem már valami)

Ennyi lenne. Köszönöm előre is válaszokat =(

2008. nov. 9. 21:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

100%ban biztos vagyok abban, hogy semmi pszichés problémája nincs, szóval ilyen hülyeségek miatt eszem ágában sincs szakítani vele..

Meg amúgy nem az ő "bajáról" (ami nincs is) hanem a miénkről, az enyémről és az övéről közösen van szó, amit megszeretnék oldani.

2008. nov. 24. 16:14
 12/12 Srapnel ***** válasza:

Ez esetben hol a gond? Vegyük úgy, hogy pszichéjében egészséges. Szakíts vele és kész, nem értem, hogy minek tartod fönn ezt a távkapcsolatot úgy, hogy csak a negatív dolgok jönnek vele. Pár hónapig rágódsz majd rajta, aztán az élet megy tovább. A kapcsolatotok sem jó, különben nem írtál volna ide. Az is lehet, hogy Te vagy a szűk keresztmetszet, hisz nagyon érzékeny vagy.

Másrészt, minek kéred valaki tanácsát, ha jobban tudsz mindent? Nekem az az érzésem, hogy te inkább azt szeretnéd, hogy a problémát oldják meg helyetted, vagy a sráccal beszéljen valaki.

2008. nov. 25. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!