Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik?
Van egy friss párkapcsolatom.Az exem akivel lassan 2 éve szakítottunk, és akit 5 hónapja nem is láttam, virágot küldött nekem. Persze ezt közöltem is vele, nem akartam cirkuszt. Szóval mivel a virág nagyon tetszett, így feltettem fészre. Az exemmel nem vettem fel a kapcsolatot.
Erre most a párom haragszik, meg azt mondta ezek után direkt nem köszöntött nőnapra mert az ex meg igen. De nem hiszek neki... Hiszen Valentin-napra se köszöntött, de én őt igen. Legszívesebben szakítanék vele, hiszen rosszul esett hogy nem köszöntött, amúgy még soha nem köszöntött férfi párkapcsolatban nőnapon. Szeretem őt, de úgy érzem nem vagyok fontos neki. Ráadásul nőnap előtt volt a nevnapja, én arra is köszöntöttem. Nekem hónap végén lesz a szülinapom. Várjam meg hogy mi lesz, vagy halott ügy ez már? :(
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!