Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik a barátnőm és jogos amiket ezért csinál?
A mai nap folyamán megnéztem egy másik lány fenekét ezt észrevette a barátnőm megsértődött. aztán végig csak a telefonját nyomkodta barátnőjével beszélt telefonon nem szólt hozzám ha probáltam hozzá közeledni akkor eltolt és mondta hogy hagyjam. Ezek után nekem is rosszul esett ez tőle aztán felszállva a buszra nem ült le mellém csakugy.
majd szóltam neki hogy ez elég megalázó számomra ugye, elült de nem szólt semmi akármit mondtam csak aha ok jól van menjek a másik csajhoz akkor. Én a barátnőmet szeretem, de most megnéztem egy csajt nem hiszem hogy akkor a bűn. azóta bocsánatot kértem tőle folyamatosan flegmázik, leráz nem foglalkozik velem. Ekkora nagy gondot kell ebből csinálni?
szerinted neki nem volt megalázó a szitu?
23F
Kevés az önbizalma, persze, hogy szarul esik neki.
Legközelebb legyél óvatosabb!
Ne vicceljetek már, ez jogos, nem, nem az.
Szarul esett neki, elnézést kértél, ennyi.
Ilyen szituban nálunk max megnézem én is a csaj seggét és nem nekiállok hisztérikázni.
félig-meddig jogos. baromira paraszt, hogy ott van melletted és te más fekenét nézed.. másrészt azt nem értem, hogy miért nem ült le melléd. :D. én a helyedben kiengesztelném.
21L.
És a párod feneke mennyire tetszik?
23l
eltúlozta, de te meg ne akkor nézd a nőket ha veled van.
és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!