Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik a barátnőm és jogos amiket ezért csinál?
A mai nap folyamán megnéztem egy másik lány fenekét ezt észrevette a barátnőm megsértődött. aztán végig csak a telefonját nyomkodta barátnőjével beszélt telefonon nem szólt hozzám ha probáltam hozzá közeledni akkor eltolt és mondta hogy hagyjam. Ezek után nekem is rosszul esett ez tőle aztán felszállva a buszra nem ült le mellém csakugy.
majd szóltam neki hogy ez elég megalázó számomra ugye, elült de nem szólt semmi akármit mondtam csak aha ok jól van menjek a másik csajhoz akkor. Én a barátnőmet szeretem, de most megnéztem egy csajt nem hiszem hogy akkor a bűn. azóta bocsánatot kértem tőle folyamatosan flegmázik, leráz nem foglalkozik velem. Ekkora nagy gondot kell ebből csinálni?
Elmondasodbol itelve a holgy hisztizik es durvan tulreagalja a dolgot. A kivalto ok jogos. Az eljaras, lebonyolitas gyerekes kicsinyes. Egyszeruen uralkodik rajtad, es most o alaz meg teged. Magyarul bosszut all.
Ha gyereketek lenne, akkor hasznalna ellened?
Eleted vegeig a kedvet fogod keresni egy ilyen nonek. .....Menekulj!
Szerintem tisztelettel szalj ki ebbol a kapcsolatbol. Ne legy bunko! Ne akarj felulkerekedni! Legy uriember! "Nekem ez mar sok kedvesem. En ezt igy tovabb nem tudom folytatni. Jo szerencset!" Es eljossz.
Barmi mast teszel, valaki meg lesz alazva es az eredmeny tuzijatek lesz. Minek?!
Te is megaláztad, ő is megalázott.
Szerintem hagyjátok ezt.
Egy segget néztél meg úgy hogy ő észrevette.
Ennél jóformán csak nagyobb hibákat lehetne csinálni egy kapcsolatban, mégis itt mindenki úgy áll hozzá, mintha a három legjobb barátnőjével csaltad volna meg egyszerre.
Egy intelligens lány erről egyszerűen tudomást sem venne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!