Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarom elvinni a paromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elvinni a paromat egy eskuvore ezert jogosan haragszik?

Figyelt kérdés

A legjobb barataimnak lesz az eskuvoje, ahova termeszetesen meghivtak. A gond az hogy a paromat nem akarom vinni. (Nem vele van a gond de ez a barati kor eddig egyik paromat sem fogadta be)

Mondtam neki hogy nem szeretnem hogy velem jojjon mert a menyasszony es a volegeny se ugy viselkedik velem mikor ott van, mint amikor nincs, es mivel ez a nap Roluk szol igy nem akarom hogy jojjon.

Nagyon kiakadt hogy en nem merem felvallalni es szegyellem ot, es hogy nyugodtan menjek az eskuvore o ezek utan biztos nem fog jonni de arra se szamitsak hogy ehhez a baratikorhoz neki barmi koze lesz a jovoben.

Nagyon rosszul esett neki, de nekem is hogy a fejhez vagta hogy "az ilyen baratok mellett neked sose lesz senkid mert mindig azt nezed nekik mi a jo es egyedul fogsz megdogleni"

Szeribtetek okkal akadt ennyire ki?

2016. máj. 25. 15:28
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
92%
Hát megtudom érteni a párod. Ha meghívnak gondolom értelemszerű, hogy az aktuális barátnődet is veled együtt elvárják. Ha nem, akkor nem is vagy igazán fontos nekik. Vagy nem hívnak meg téged, hogy ne kelljen a kedvesedet kerülgessék. Ez a helyzet nekem is érthetetlen lenne és azt érezném, hogy szégyellsz. Vagy azt, hogy ők fontosabbak számodra, mint én. Ami jobban belegondolva lehet, hogy igaz is? :P
2016. máj. 25. 15:34
 2/33 A kérdező kommentje:
Persze hogy fontosabbak valamilyen szinten, hiszen ok evek ota velem vannak o pedig nem.
2016. máj. 25. 15:37
 3/33 anonim ***** válasza:
89%

Maximálisan egyetértek a pároddal.

Nem derült ki mióta vagytok együtt, de nem normális, hogy a baráti kör véleménye a mérvadó párkapcsolaton belüli dolgokban. Nekem a párom az első minden téren (a családom előtt is áll, nem csak a barátaim előtt).

2016. máj. 25. 15:42
 4/33 anonim ***** válasza:
89%

A stílus talán kicsit erős az én habitusomhoz, de igazat kell adjak a barátodnak.

Ha a barátod tud normálisan viselkedni, akkor bizony ott a helye veled együtt egy ilyen eseményen.

2016. máj. 25. 15:46
 5/33 anonim ***** válasza:
71%

Elhiszem, hogy fontosak számodra a barátaid, DE...

Ha nekik is fontos vagy, akkor elfogadják az aktuális párodat, akármilyen is. Ha nem tudják elfogadni, akkor nem is igazi barátok. Persze meglehet róla a véleményük, de akkor is miattad el kellene, hogy fogadják. Gondolom neked is van olyan barátod, akinek a csaját annyira nem bírod, de még is elviseled.

A barátnőd jogosan dühös rád, hiszen tényleg a barátaid véleménye sokkal fontosabb, mint ő. Mindennek megvan ugyan a határa, de most nagyon megalázva érezheti magát szegény. És igen, el kellene gondolkoznod azon, hogy mit is szeretnél a jövőben. Egy normális párkapcsolatot vagy a barátaid áldását?

Nekem csak pár barátom van, normális kapcsolatom és látod, lehet úgy alakítani a dolgokat, hogy minden rendben legyen.

Lehet, hogy csajod még lehet vagy 100... de a barátságnál meg szokás mondani, hogy: bajban ismerszik meg, hogy ki az igaz barát. A leírásod alapján pedig nem igaz barátok... x év ide vagy oda.

2016. máj. 25. 15:47
 6/33 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem mész el. :)
2016. máj. 25. 15:49
 7/33 A kérdező kommentje:

En a lany vagyok o a fiu. Nagyon jol kijon mindenkivel a parom, eddig azthitte a barataim is szeretik de nem igy van.

Most hetvegen lesz egy osszeroffenes a baratokkal de a parom nem akar jonni merz nem akar "jopofozni" nekik.. mit tegyek??

2016. máj. 25. 15:52
 8/33 A kérdező kommentje:
A barataimnak mindegy hogy ott lesze o vagy nem. En nem szerettem volna hogy jojjon, mert mint mondtam elotte nem ugy viszonyulnak hozzam.
2016. máj. 25. 15:53
 9/33 anonim ***** válasza:
90%

Itt veled van a baj!

Békén kellene hagynod a barátodat, ha ennyire a barátaid számítanak.

Mi az, hogy nem akarod, hogy a párod veled menjen?

Mármint oké, kell a külön kikapcsolódás, de nagyon fontos, hogy a pároddal ÉS a barátaiddal is időt tölts.

A barátaid meg... nem is igazán a barátaid, ha azért másképp viselkednek veled, mert a párod is ott van.

Megértem a srácot, én már nem lennék a párod.

2016. máj. 25. 15:56
 10/33 anonim ***** válasza:
91%

Van egy baráti társaságod, aki kb. heccből minden pasidat kiutálja, és annak függvényében viselkedik veled, hogy ott van-e a párod. Ez mekkora prosztóság már? Ezeket nevezed barátaidnak? Ha igen, rólad is megva a véleményem. Jaaaj, őket x évvel több óta ismerem, blablabla. Szánalmas. És igen, ha nem viszed el oda, akkor szégyelled előttük. Egy ilyen rangos társadalmi eseményre nem viszed el, de ki vagy akadvqa, hogy ezek után nem megy veled vmi himihumi összejövetelre bájvigyorogni...

Inkább hagyd szegény srácot, és kérd meg a haverjaidat, hogy szervezzenek be neked vkit, akire nem fogják vágni a pofákat...

2016. máj. 25. 16:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!