Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragszik, amiért állandóan túlórázom?
Kicsit hasonló nálunk is a helyzet...
A párom a rendes munkája után, rengeteg plusz munkát vállalt és mindig csak este ért haza hullafáradtan...De ez több évig ment..Az elején türelmes voltam, nem szóltam, hisz kocsitörlesztés stb...De aztán eljutottunk odáig, hogy ez nem párkapcsolat volt, hanem "barátság extrákkal" és már csak alvópajtinak hittem magamat. Amikor hazaért este, hulla fáradt volt, már nem is kommunikáltunk (mert csak bambult ki a fejéből a tv-re) és amikor "olyanja" volt bebújtunk a paplan alá...
Aztán nekem elegem lett. Felhoztam neki, hogy ez így nem pálya, ezt már nem nevezném kapcsolatnak. (A plusz munkákról annyit, hogy időközben lement a kocsitörlesztő, a sima munkahelyén nem keres rosszul, szóval nem lett vna kötelező ennyit bevállalni, hogy hónapokkal előre le van már terhelve...) Belátta, hogy igazam van és egy kicsit visszább vett a tempóból.
Nos a lényeg, hogy egy darabig türelmes az ember. Van aki évekig képes tolerálni van aki csak 1-2 hónapig. Ezért szerintem ne hibáztasd a párod, de próbáld vele megértetni, hogy (az én esetemmel ellentétben) ez nem rajtad múlik, hanem a főnöködön.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!