Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elvinni a paromat egy eskuvore ezert jogosan
haragszik?
Figyelt kérdés
A legjobb barataimnak lesz az eskuvoje, ahova termeszetesen meghivtak. A gond az hogy a paromat nem akarom vinni. (Nem vele van a gond de ez a barati kor eddig egyik paromat sem fogadta be)
Mondtam neki hogy nem szeretnem hogy velem jojjon mert a menyasszony es a volegeny se ugy viselkedik velem mikor ott van, mint amikor nincs, es mivel ez a nap Roluk szol igy nem akarom hogy jojjon.
Nagyon kiakadt hogy en nem merem felvallalni es szegyellem ot, es hogy nyugodtan menjek az eskuvore o ezek utan biztos nem fog jonni de arra se szamitsak hogy ehhez a baratikorhoz neki barmi koze lesz a jovoben.
Nagyon rosszul esett neki, de nekem is hogy a fejhez vagta hogy "az ilyen baratok mellett neked sose lesz senkid mert mindig azt nezed nekik mi a jo es egyedul fogsz megdogleni"
Nem tudom mekkora eskuvot szerveznek a barataid, de 70-80 szemelynel kb. 1x vagy 2x van a parnak ideje leulnie egy-egy tarsasaghoz. Szoval nem nagyon lesz mikor "mashogy" viszonyulniuk hozzad. Szerintem csak te fujod fel ezt a dolgot ennyire, a parnak mindegy ott-e van, viszont ha nem hivod el akkor nagyon megserted ot ezzel. Nem ezen mulik, hogy a par szamara csodalatos lesz-e ez a nap...
2016. máj. 25. 16:36
22/33 anonim válasza:
Nálatok nem az lenne a cél, hogy együtt legyetek évekig? Miért vered le a párodon hogy őt nem ismered évek óra, a barátaidat meg igen. Te is meg a meg a baráti köröd is valami retardált tahó banda. Én a párod helyében tuti elhagynálak, mert primitív vagy és gyerekes.
2016. máj. 25. 16:42
23/33 anonim válasza:
Mutasd meg ezt a kérdést a párodnak is, és mehetsz is ki az ajtón :D
2016. máj. 25. 16:45
24/33 anonim válasza:
Azt meg hozzátenném, hogy azt igazi barátak nem nevezném, aki ilyen módon szapulja a barátja párját... nekem barátként az lenne a legfontosabb, hogy a barátom talált vkit magának, aki boldog... még ha nem is annyira szimpatikus, de félreteszem ezt a barátom miatt. Főleg hogy a leírás alapján kb. sportot űznek belőle. De te meg nekik nyalogatod a seggét, hogy jaj, nehogy a barátom belerondítson ám a csudálatos esküvőjükbe, az a legfontosabb dolog a világon!
2016. máj. 25. 16:48
25/33 anonim válasza:
És amúgy nyers, de tökéletesen igaza van, pont ez a sors vár majd rád... mert értelmes fiú/férfi ezt nem fogja tűrni, és az első ilyennél lelécel.
2016. máj. 25. 16:49
26/33 anonim válasza:
Igazuk van az itt hozzaszoloknak :) nem tudom hany evesek vagytok, de ha van 26 eves passzold nekem. Velem jobban jarna. :) a lenyeg hogy forditott esetben te lennel a legjobban felhaborodva.
26N
2016. máj. 25. 16:49
27/33 rrrrrreennnnn válasza:
Jaja, passzold csak àt a 26-osnak!
Te nem érdemled meg, ugyanis egy tahô gyökér vagy az ezer éve ismert baràtaiddal együtt!!!
2016. máj. 25. 17:14
28/33 anonim válasza:
már ott van a baj, hogy a barátok fontosabbak mint a párod. nagyon gáz, én is kiakadtam volna.
2016. máj. 25. 20:36
29/33 anonim válasza:
Látod kérdező, ennyi ember nem lehet hülye egyszerre, tehát te úszol árral szemben.
Nem szégyenled, de azért megalázod Őt. Vicces vagy. Amúgy meg mit rontasz el a hülye barátaid esküvőjén? Tán alkoholista a pasid vagy bolond vagy erőszakos vagy primitív? Ha egyik sem akkor nincs joguk se pofákat vágni rá és kirekeszteni sem. Neked meg pláne. Nálam már repültél volna, az tutifix.
Remélem neki is megjön az esze és még időben elhagy. Ha mégsem és összeházasodtok később akkor az úgynevezett barátaidat hívod el a saját esküvőtökre vagy a párod? :-) Jogos kérdés, légyszi' majd válaszolj!
2016. máj. 25. 20:56
30/33 anonim válasza:
Ostoba liba vagy. Neked hogy esne fordítva? Ha a párod ott lesz nem lesz csodálatos napjuk? Szerintem szakíts a sráccal inkább. Aztán ugorj a barátaidnak ha egyet füttyentenek. Nekem is most lesz az esküvőm de egyértelmű hogy mindenkit párban hívtunk. Ha pár hónapja vannak együtt akkor is. Mégis milyen reakciót vártál amúgy? Az is rohadt gáz lenne ha csak téged hívtak volna de így hogy te nem akarod vinni...Én szerintem ki is dobtalak volna azonnal. Aztán nincs több gondod hogy kit hova vigyél v ne. Mehetsz a batátáiddal. Aztán remélem családot alapít mindegyik te meg ott maradsz egyedül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!