Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lúzer vagyok? Van esély a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok? Van esély a második randira? Kérlek sok választ írjatok, mert fogalmam sincs :/

Figyelt kérdés

Ma volt randim egy csajjal, de úgy semmi nem volt.Csak dumáltunk.Ha nekem nem ment akkor ő beszélt :D

Nem fogtam meg a kezét se, és csak puszi volt az elején meg a végén is :S

Szerintetek elrontottam?Vajon csak barátként tekint rám?Amúgy a randi kb. másfél óráig tartott.ÉS úgy váltunk el hogy mondta hogy majd msnen vagy valamikor.Szerintetek mennyi az esélyem egy következő randira?Egyáltalán mikor hívjam el.Amúgy moziba vinném.

És még annyi hogy azért mosolygott randi közbe, mondjuk nem folyamatosan.

18/F

2010. júl. 2. 17:46
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
bocs elirtam én is :D szóval azért rem érted mit akartam
2010. júl. 2. 18:37
 32/50 A kérdező kommentje:
Vagy úgy h szia remélem te is is jól érezted magad + a többi
2010. júl. 2. 18:38
 33/50 anonim ***** válasza:
Így van :D
2010. júl. 2. 18:39
 34/50 anonim ***** válasza:
sztem nem rontasz el semmit azzal h írsz sms-t!!!!úh ÍRJ NEKI!!!!!legalább ő is biztos lesz benne h akarsz még találkozni!!!! 18/L
2010. júl. 2. 18:40
 35/50 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne ha kicsivel magabiztosabb lennél azért, a nőknek az jön be! Ha még egy sms is ennyi dilemmával jár... :) Szóval a második randin ha lesz, legyél határozottabb. Sok sikert!
2010. júl. 2. 18:46
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó a mozi? Nagyon fasza egy sötét teremben ismerkedni ahol csendben illik lenni 2 órán át... Inkább állatkert, vidámpark, séta, kirándulás... nem?
2010. júl. 2. 19:54
 37/50 anonim ***** válasza:
DE. Ne moziba vidd, mert ott megint nem lesz semmi.
2010. júl. 2. 19:58
 38/50 anonim ***** válasza:
Nem csesztél el itt semmit. Első randin én még inkább csak ismerkedem, és nem nagyon lennék oda ha már az elején a srác nyomulna. Második randin viszont már próbálj meg kicsit közelebb kerülni hozzá, és akkor minden rendben lesz, ne aggódj. :)
2010. júl. 2. 20:20
 39/50 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek eljönne egy második randira?

Amúgy az sms-t elküldtem, de mivel nincs pénz telóján nem tud visszaírni.Szerintetek msnen én írjak rá vagy várjak hátha ő megteszi ezt helyettem?

2010. júl. 3. 15:38
 40/50 A kérdező kommentje:

2 napja volt a randi,msnen még nem volt(mert tuti nem ért rá)

Szerintetek felhívjam,mivel nincs pénz telóján nem tud visszaírni?Holnap ugyan dolgozik, de szerintetek ha érdeklem akkor utána talizna velem???

2010. júl. 4. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!