Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer vagyok? Van esély a második randira? Kérlek sok választ írjatok, mert fogalmam sincs :/
Ma volt randim egy csajjal, de úgy semmi nem volt.Csak dumáltunk.Ha nekem nem ment akkor ő beszélt :D
Nem fogtam meg a kezét se, és csak puszi volt az elején meg a végén is :S
Szerintetek elrontottam?Vajon csak barátként tekint rám?Amúgy a randi kb. másfél óráig tartott.ÉS úgy váltunk el hogy mondta hogy majd msnen vagy valamikor.Szerintetek mennyi az esélyem egy következő randira?Egyáltalán mikor hívjam el.Amúgy moziba vinném.
És még annyi hogy azért mosolygott randi közbe, mondjuk nem folyamatosan.
18/F
Akkor szerintetek eljönne egy második randira?
Amúgy az sms-t elküldtem, de mivel nincs pénz telóján nem tud visszaírni.Szerintetek msnen én írjak rá vagy várjak hátha ő megteszi ezt helyettem?
2 napja volt a randi,msnen még nem volt(mert tuti nem ért rá)
Szerintetek felhívjam,mivel nincs pénz telóján nem tud visszaírni?Holnap ugyan dolgozik, de szerintetek ha érdeklem akkor utána talizna velem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!