Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lúzer vagyok? Van esély a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok? Van esély a második randira? Kérlek sok választ írjatok, mert fogalmam sincs :/

Figyelt kérdés

Ma volt randim egy csajjal, de úgy semmi nem volt.Csak dumáltunk.Ha nekem nem ment akkor ő beszélt :D

Nem fogtam meg a kezét se, és csak puszi volt az elején meg a végén is :S

Szerintetek elrontottam?Vajon csak barátként tekint rám?Amúgy a randi kb. másfél óráig tartott.ÉS úgy váltunk el hogy mondta hogy majd msnen vagy valamikor.Szerintetek mennyi az esélyem egy következő randira?Egyáltalán mikor hívjam el.Amúgy moziba vinném.

És még annyi hogy azért mosolygott randi közbe, mondjuk nem folyamatosan.

18/F

2010. júl. 2. 17:46
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

tudod mit, ink ne írj neki.

este írj neki msn-en, hogy mikor találkoztok megin

2010. júl. 2. 18:06
 22/50 anonim ***** válasza:

Szerintem sem baj hogy nem támadtad le, elvégre nem tudatod hogy mennyire érdekled.Szerintem beszélgessetek és hívd el egy második randira, ha belemegy biztosan érdekled.

L19

2010. júl. 2. 18:07
 23/50 anonim ***** válasza:
18:06-nak kb. igaza van :p,hagyd egy kicsit lógva ... aztán este dumáltok és kiderül,hogy hogyan tovább
2010. júl. 2. 18:13
 24/50 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet az sms.

Csak arra vigyázz, hogy ne olyan legyen a szöveg, hogy "..azért remélem jól érezted magad". Szerintem az "azért" oda nem kell, mert az olyan, mintha valamit elrontottál volna. Inkább csak simán írd le, hogy te jól érezted magad, reméled ő is, és hogy szeretnéd valamikor megismételni:)

2010. júl. 2. 18:15
 25/50 anonim ***** válasza:
sok
2010. júl. 2. 18:27
 26/50 A kérdező kommentje:

Ma nem leszek msnen és hajt a kiváncsiság.

Szal ez jó lesz?

szia én jól éreztem magad, remélem te is,valamikor megismételhetnénk, mondjuk egy mozizás keretében:)

A részleteket majd megbeszéljük.

Mert nincs kártyáján pénz :/

2010. júl. 2. 18:28
 27/50 A kérdező kommentje:
nehogy már most ne válaszoljatok!!!
2010. júl. 2. 18:34
 28/50 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes :D
2010. júl. 2. 18:35
 29/50 anonim ***** válasza:
annyit javitanék hogy: Remélem jól érzeted Magad!! magamot irtal ide
2010. júl. 2. 18:36
 30/50 anonim ***** válasza:
Okés a dolog ^^.Küld már el.
2010. júl. 2. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!