Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lúzer vagyok? Van esély a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lúzer vagyok? Van esély a második randira? Kérlek sok választ írjatok, mert fogalmam sincs :/

Figyelt kérdés

Ma volt randim egy csajjal, de úgy semmi nem volt.Csak dumáltunk.Ha nekem nem ment akkor ő beszélt :D

Nem fogtam meg a kezét se, és csak puszi volt az elején meg a végén is :S

Szerintetek elrontottam?Vajon csak barátként tekint rám?Amúgy a randi kb. másfél óráig tartott.ÉS úgy váltunk el hogy mondta hogy majd msnen vagy valamikor.Szerintetek mennyi az esélyem egy következő randira?Egyáltalán mikor hívjam el.Amúgy moziba vinném.

És még annyi hogy azért mosolygott randi közbe, mondjuk nem folyamatosan.

18/F

2010. júl. 2. 17:46
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Áhhh,szerintem dehogyis vagy lúzer.Nem muszály feltétlenül valami történjen az első randin,főleg ha lassan haladó típusok vagytok,vagy nem ismered régebb óta.Végülis nem tudom,h. a randi időtartamából mennyire lehet megállapítani a következő randi esélyét,de az jó jel ha mosolygott meg,ha mondta,hogy majd msnen vagy valamikor :D.Bár talán műmosoly is lehett és talán csak úgy mondta az msnes dolgot,hogy mondjon valamit.DE!!! nem akarom elvenni a kedved.Talán kicsit húzd az időt,de aztán hívd randira,ha beszélt a randriól msnen és nem kerüli a társaságodat :D.Szerintem a msnes beszélgetésekből is kitűnik,hogy hogyan tovább.Sok sikert.Majd írj,hogy hogy alakult :P.
2010. júl. 2. 17:58
 12/50 A kérdező kommentje:

És mi lenne ha küldenék neki egy sms-t?

Mondjuk h szia remélem azért jól érezted magad és kapok még lehetőséget hogy jobban megismerjelek :D

Vagy ez nem jó???A randi szó szerepeljen benne valahogy?

2010. júl. 2. 18:00
 13/50 anonim ***** válasza:
Igen írj neki egy smst, szerintem vár is valamilyen visszajelzész azért mindenképpen, erősítsd meg hogy Te szeretnéd folytatni az ismerkedést, és reméled hogy ő is így gondolja. :D
2010. júl. 2. 18:01
 14/50 anonim ***** válasza:
NE! ne küldj neki, ez olyan mintha valamit elrontottál volna, amikor nem is. NE KÜLDJ NEKI
2010. júl. 2. 18:03
 15/50 anonim ***** válasza:
Szegénykém jól összezavarodsz itt... hallgass a megérzéseidre aztán dönts. Te ismered a lányt, te sejtheted hogy hogyan reagálna, én örülnék ha írnál mondjuk...
2010. júl. 2. 18:05
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Elözö vagyok

v olyat h : szia jól érzetem magam, remélem te is, találkozhatnánk még valamikor? Én szeretném

Valami ilyesmit.

De olyan ne legyen benne h hibás vagy meg ilyesmi

17/50 A kérdező kommentje:
Akkor most mi legyen????
 18/50 anonim ***** válasza:
De aranyos vagy,hogy így "idegeskedsz" :)).Az kúúl,ha megvan a telószáma is.Én pl. nem osztogatom akárkinek ;)Írjál nyugodtan.Tudod próba cseresznye.A randi lehet túl hivatalos úgymond,de az sem gáz.Előző voltam.:P
 19/50 anonim ***** válasza:
jajj nem az elözö, hanem az utolso elötti.:D
 20/50 anonim ***** válasza:
ÍÍÍÍRJJJJ, DRUKKOLUNK!!!! HAJRÁ
2010. júl. 2. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!