Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival szexelni? Mivan ha nem akarok tablettát szedni?
Még szűz vagyok, de tervezzük a barátommal az első alkalmat. Persze gumival fogunk védekezni. A kérdésem az lenne, hogy a párok mindig gumival szexelnek? Ha valaki nem akar tablettát szedni akkor mik van? Minden dugásnál 200 forint?? Ha mondjuk egy nap 3x szexelünk akkor egy nap 600 ft???
18/L

szerintem erre a kérdésre magadról is tudhatod a választ.
ja, ha nem akarsz tablettát szedni, de sokat szexeltek, akkor az úgy drága mulatság.
mellesleg nagyon sokra értékelheted az intimitást, ha a szeretkezésről, mint "dugásról" beszélsz... pff.

Hát a tabletta mellett a legbiztosabb az óvszer. Ha nagyobb kiszerelésben veszed, akkor olcsóbb.
A többi vagy nem túl biztonságos, vagy ugyanúgy hormonos, mint a tabi.
Ez van, ezt kell szeretni. Vagy nem kell szexelni.

Ennyire ne legyél paranoiás!! Így sosem fogod élvezni a szexet. Ne aggódj,nem fog elszakadni.
Én egyébként az első után még kb 3X akartam, annyira jó volt:)
(aki megijesztett a szakadással:) )

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!